Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 12:25

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: Αλλαγές στην προκήρυξη που θα σταλεί στις Ενώσεις

logos2011_de8niki_aom_pannax

Σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει η Επιτροπή της Δ' Εθνικής, ώστε ακολούθως να στείλει την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στις Ενώσεις.

Με δεδομένη την απόφαση για αναδιάρθρωση των κατηγοριών, η οποία αναμένεται να εγκριθεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, γίνεται τώρα προσπάθεια ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις των συλλόγων και κυρίως των Ενώσεων σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της Δ' Εθνικής τη σεζόν που έρχεται.

Στη συνεδρίαση, λοιπόν, θα τεθούν αρκετά ζητήματα προς συζήτηση, με σημαντικότερο αυτό που αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν τελικώς την άνοδο για τη Football League 2 της σεζόν 2012-13. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως πέντε από τις δέκα πρωταθλήτριες των ομίλων του περιφερειακού πρωταθλήματος θα έπαιρναν την άγουσα μέσα από διαδικασία μπαράζ.

Ωστόσο, οι αντιρρήσεις (προερχόμενες από πολλές πλευρές) που εκφράστηκαν έχουν οδηγήσει τα μέλη της επιτροπής σε αναθεώρηση της μέχρι πρότινος ειλημμένης (έστω και σε προφορικό επίπεδο) απόφασής τους. Η νέα τάση που διαμορφώνεται θέλει και τις 10 πρωταθλήτριες να επιβραβεύονται με προβιβασμό. Οι τελικές αποφάσεις, πάντως, θα ληφθούν σήμερα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΚΑΣ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares