Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 22:43

Κώστας Αξιώτης: «Καλύτερος από ότι περιμέναμε ο ΑΟ Πάρου»

Αν και τα βρήκε …σκούρα η ΑΕ Σαντορίνης κατάφερε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΚ Κυκλάδων. Η θηραϊκή ομάδα επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Πάρου με σκορ 63-56 το Σάββατο 4 Νοεμβρίου το βράδυ και ο προπονητής των “κυανέρυθρων”, ο Κώστας Αξιώτης μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον αντίπαλό του.

«Χαρήκαμε πολύ που ο ΑΟ Πάρου ήταν καλύτερος από ότι περιμέναμε κι ευχόμαστε στους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ανοδική πορεία», δήλωσε ο νεαρός τεχνικός της ΑΕΣ στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά. Να σημειωθεί πως από την αποστολή της ομάδας της Σαντορίνης απουσίαζαν οι Βαγγέλης Παπασταματίου, Βασίλης Σταύρου, Σταύρος Τσακίρης λόγω τραυματισμού και ο Γιώργος Δεββές λόγω υποχρεώσεων.

Ο Αξιώτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία της ομάδας στο νέο κλειστό γήπεδο της Πάρου στην περιοχή της Μάρπησσας. «Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι το παιχνίδι ήταν ιστορικής σημασίας, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι στο κλειστό γήπεδο της Πάρου», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Επιτέλους τα όνειρα πολλών παιδιών βρήκαν στέγαση και οι ομάδες μπορούν επιτέλους να επιτελέσουν το έργο τους».

Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕ Σαντορίνης ο Πανναξιακός στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares