Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 20:52

Η Επιτροπή Διαιτησίας να στείλει τον ''ψεύτη διαιτητή'' στο σπίτι του

Όπως είχαμε γράψει στο ρεπορτάζ του αγώνα η Λάβα Εμπορείου και ο Αστέρας Τραγαίας είχαν πολλά παράπονα στον μεταξύ τους αγώνα με τη διαιτησία του κ. Μαθιουδάκη για τις αποφάσεις, με την ομάδα της Σαντορίνης να προχωρά στην ακόλουθη καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η Λάβα αναφέρει:

Ξεκινώντας θέλουμε να συγχαρούμε Όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την προσπάθεια που κάνουν την φετινή χρονιά κάτω από όλες αυτές τις συνθήκες με τους τόσους ατυχούς τραυματισμούς κάθε εβδομάδα που δεν έχουν προηγούμενο να κρατάνε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να τιμούν την φανέλα .
Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια τους και θα είμαστε δίπλα τους μέχρι τέλους .
Εκτός από τους τραυματισμούς η ομάδα μας βρέθηκε ακόμη μια φορά αντιμέτωπη και απροστάτευτη από έναν ακόμη ΨΕΥΤΗ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ διαιτητή που αμαυρώνει την προσπάθεια των υπολοίπων διαιτητών και βοηθών του νομού μας , όπως και πέρυσι στον αγώνα με την Άνω Μερα Μυκόνου έτσι και φέτος τιμώρησε με κόκκινη κάρτα και αποβολή από αγωνίστηκες υποχρεώσεις ποδοσφαιριστή μας εντελώς άδικα και αναίτια.

Συγκεκριμένα ο Περιβόητος Κ Μαθιουδάκης Γεώργιος όπου αποκαλείτε ανάμεσα και στους κορυφαίους των Κυκλάδων σε έντονη διαμαρτυρία του ποδοσφαιριστή μας Σάκη Κουκούλη έπειτα από υπόδειξη λάθους σφυρίγματος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα με την πρόφαση οτι τον εξύβρισε με την λέξη Άντε Γ.......
Είμαστε οι πρώτοι κ Μαθιουδάκη που αν ίσχυε αυτό θα σας στηρίζαμε μέχρι τέλους .
Γιατί  λέτε ψέματα Κ Μαθιουδάκη ;;;
Γιατί Τέτοιο μένος απέναντι στην ομάδα μας ;;
Γιατί ενώ ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας προς τιμήν του που ήταν δίπλα ακριβώς σας ανέφερε οτι δεν το είπε ο ποδοσφαιριστής μας εσείς επιμένετε ;;
Γιατί προκαλείτε κ Μαθιουδάκη ;;
Γιατί Κ Σουλτάνη στηρίζετε αυτούς τους Διαιτητές που σας εκθέτουν και κάνουν κακό στις ομάδες μας ;;;
Γιατί ενώ υπάρχουν τόσο καλοί και νέοι διαιτητές δεν τους στηρίζετε και δεν στέλνετε σπίτι τους όλους αυτούς με τα κόμπλεξ και τα προσωπικά τους συμφέροντα ;;
Πριν βιαστείτε και αυτή την φορά να πείτε οτι φωνάζουμε επειδή δεν κερδίσαμε αναλογιστείτε τις ευθύνες σας πριν συμβεί κανένα κακό στα γήπεδα των Κυκλάδων .
Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τους δυο βοηθούς του αγώνα για τις σωστές υπόδειξης τους ,
Τον κόσμο μας για την αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία καθώς και τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Αστέρα Τραγαίας για την εμφάνιση τους και την ψυχραιμία που επέδειξαν στα σφυρίγματα του Διαιτητή εκατέρωθεν που πυροδότησαν τον αγώνα.
Ευελπιστούμε επιτροπή διαιτησίας να στείλει σπίτι του τον συγκεκριμένο ψεύτη διαιτητή και η πειθαρχική επιτροπή να αφουγκραστεί την επιστολή μας .

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares