Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 19:31

Ο ορισμός Παρατηρητών αποτελεί αναβάθμιση της εικόνας του Πρωταθλήματος

Την απάντηση της προς την επιστολή Καφτηράνη που είχε δημοσιευθεί στο sportcyclades.grέδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων μέσω αναλυτικής ανακοίνωσης που αναφέρεται στον ορισμό των παρατηρητών.

Σε απάντηση του δημοσιεύματος έχουμε να σας παραθέσουμε τα εξής:

  1. Με προσπάθειες της Επιτροπής Διαιτησίας μειώθηκε το συνολικό ποσό εξόδων διαιτησίας το 2015-2016 & 2016-2017 κατά 30.000 € (οικονομική ελάφρυνση στις ομάδες), ποσοστό περίπου 40%, παρόλη την αύξηση διεξαγωγής των αγώνων κατά 30% (73 τμήματα υποδομών και Α’ Κατηγορίας, περίπου 18 έως 20 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο).
  2. Αναβάθμιση του έργου και της απόδοσης των διαιτητών με επιμορφωτικά σεμινάρια σε κάθε νησί σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  3. Προώθηση και χρησιμοποίηση νέων παιδιών αλλάζοντας ριζικά την εικόνα στις Κυκλάδες.
  4. Έλεγχος και παρακολούθηση από κοντά με Παρατηρητές Διαιτησίας σε κάθε δύσκολο αγώνα και όπου μπορούμε με το λιγότερο δυνατό κόστος, το οποίο έχει ψηφιστεί από την Ε.Π.Ο.(Εφαρμογή κανονισμού Διαιτησίας και Κ.Α.Π., όσον αφορά τους Παρατηρητές Διαιτησίας σε κάθε αγώνα εάν είναι δυνατόν). Μικρό κόστος δαπάνης για Παρατηρητές Διαιτησίας περίπου 4.000 € που θα εξομαλυνθεί από την πολιτική χρησιμοποίησης τοπικών διαιτητών με λιγότερο κόστος για τις ομάδες μας.

Αναβάθμιση της εικόνας του Πρωταθλήματος κατά ένα επίπεδο παραπάνω με την χρησιμοποίηση Παρατηρητών Διαιτησίας.

5. Όλες οι διαδικασίες είναι νομιμότατες και δεν υπάρχουν «παρεούλες».

6. Δύο σχολές Διαιτησίας με αποτέλεσμα να έχουμε νέα παιδιά  διαιτητές σε τοπικό και Εθνικό Πρωτάθλημα.

Αποτέλεσμα της δουλειάς της Επιτροπής Διαιτησίας στα δύο χρόνια, ένας βοηθός διαιτητής στην FOOTBALL LEAGUE (Αρμακόλας Ισίδωρος), δύο στην Γ’ Εθνική (Μουτάφης Αντώνιος-Νικόλαος και Καλορογιάννης Θωμάς) και δεκάξι διαιτητές μας στην 4η Κατηγορία (δηλαδή Γυναικείο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, Κ-15 και Κ-17 Επαγγελματικών Κατηγοριών).

7. Δωρεάν κάλυψη αμοιβής διαιτησίας στους αγώνες Κ-10, Κ-12, Κ-14 & Κ-16.

8. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. ψήφισε ομόφωνα την τοποθέτηση Παρατηρητών Διαιτησίας σε κάθε αγώνα που κρίνεται από την Επιτροπή ιδιαίτερα σημαντικός.

 

Με Τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Κ.

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ                         ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares