×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 02:21

Σκληρή δουλειά με στόχο τον επαγγελματισμό

Τον Αύγουστο με την πολύτιμη συνδρομή του Ντέμη Ζώνα άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πλέον οι κόποι του και οι θυσίες άρχισαν να πιάνουν τόπο έχοντας αρκετές συμμετοχές στο βασικό σχήμα μίας ομάδας της Κ20 της Super League που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την κατάκτηση του ονείρου που δεν είναι άλλο από την υπογραφή σε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον Σαντορινιό ποδοσφαιριστή Μηνά Βλαβιανό, ο οποίος μέρα με τη μέρα φορτώνει με πολύτιμες εμπειρίες σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που λειτουργεί στα πρότυπα της κορυφαίας διοργάνωσης της χώρας.

Ο Μηνάς Βλαβιανός, μετά το πέρασμα του από τον Πανθηραϊκό και τη Λάβα και τη συμμετοχή του στις Μικτές και Περιφερειακές ομάδες, έφτασε να είναι από τα βασικά στελέχη της Κ20 του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας  μάλιστα σημαντικά στην τελευταία νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία.

Ο ίδιος βρέθηκε στη Σαντορίνη τις προηγούμενες ημέρες, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω των αγώνων της Εθνικής) και γιόρτασε με τον πατέρα του Μάκη Βλαβιανό και την οικογένεια  του την ονομαστική του εορτή.

Πλέον, ο Μήνας μπήκε και πάλι στις προπονήσεις κάτω από τις του Βαγγέλη Φράγκα, που προετοιμάζει την ομάδα του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

a7627ed6c009225d051076494554701a_XL.jpg

Επίπεδο

Πως είναι η μέχρι τώρα εμπειρία του στην νέα αυτή σελίδα της καριέρας του;

«Για μένα είναι μια πρωτόγνωρη αλλά ταυτόχρονα και μια πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στην ομάδα του Λεβαδειακού» είπε ο νεαρός Σαντορινιός, τονίζοντας στη συνέχεια το υψηλό επίπεδο που υπάρχει: «Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό στη super league K20, καθώς όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όλα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα ακόμα και στην Κ20 γιατί ουσιαστικά είναι ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας».

6f8670cd885608b11c27fa563becb00e_XL.jpg

Επαγγελματίας

Ο Μηνάς Βλαβιανός σίγουρα συγκαταλέγεται μέσα στα κορυφαία ταλέντα των Κυκλάδων, πράγμα βέβαια που οφείλεται στις ικανότητες του, αλλά και στη στήριξη του πατέρα το, γνωστού ποδοσφαιράνθρωπου, Μάκη Βλαβιανού, ο οποίος σίγουρα έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος. Ποιοι όμως είναι οι στόχοι που έχει θέσει ο Μηνάς και που ονειρεύεται να φτάσει: «Είμαι ικανοποιημένος και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται από τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Προσωπικοί μου στόχοι στο μέλλον είναι να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται και να καταφέρω να κάνω επαγγελματικό συμβόλαιο και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνετε».

Θύελλα και Άνω Μερά

Ίσως ο Μηνάς Βλαβιανός θα μπορούσε να είχε λάβει περισσότερες ευκαιρίες εδώ στις Κυκλάδες, καθώς μετά την ανάδειξη του από τον τότε προπονητή του Πανθηραϊκού, Αλέξη Κωνσταντόπουλο, θα έλεγε κάποιος ότι δεν πήρε αυτό που του άξιζε, με τις απαντήσεις να δίνονται από τον ίδιο, συμετάσχοντας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και κορυφαίο πρωτάθλημα. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ο Μηνάς έχει συμμετάσχει σε πολλά και σημαντικά παιχνίδια στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα το οποίο όπως είναι φυσικό και παρακολουθεί. Ποια είναι η άποψη του;

8210bd82df3de240524fa0ee6f3f0f15_XL.jpg

«Όσο μπορώ παρακολουθώ το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες που  τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πάρα πολύ σε επίπεδο και αυτό λόγω του ότι οι περισσότερες ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να ανέβουν στην Γ΄ εθνική»  ενώ αναφορικά με την πρόβλεψή του, είπε: «Έτσι όπως το βλέπω φέτος τα δυο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η Άνω Μερά και η Θύελλα Καμαριού, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί».

Κλείσαμε με ευχές στις πρώην ομάδες του

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Λάβα που παρά τις ατυχίες έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο, όπως βέβαια και στον Πανθηραϊκο, στο δύσκολο έργο που έχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής!

9a8ea9bf49926cfc2f145f95636be68f_XL.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares