Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 01:02

Παναγιώτης Πολίτης: «Όταν είσαι Πανναξιακός πρέπει πάντα να διεκδικείς»…

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτέλεσε το …μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες. Τόσο από μεγαλύτερες κατηγορίες και συλλόγους των Αθηνών, όσο και νησιώτικα σωματεία.

Εκείνος, όμως, είχε ξεκαθαρίσει την θέση του εξ αρχής. Εάν δεν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στον μπασκετικό Πανναξιακό δεν πρόκειται να συζητήσει καμία πρόταση. Κι εν τέλει ως “πιστός στρατιώτης” έμεινε στον τόπο του. Στη Νάξο και την μεγάλη του αγάπη, τον Πανναξιακό.

Δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων και αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στο ντέρμπι με την ΑΕ Σαντορίνης. Ο Παναγιώτης Πολίτης ήταν αυτός που πήρε την ομάδα του από το χέρι και με 25 πόντους και τρία τρίποντα της χάρισε την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για το συγκεκριμένο παιχνίδι . «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, προκειμένου να κερδίσουμε χρόνο και να προσπαθήσουμε να μονταριστούμε καλύτερα», δήλωσε ο 29χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Η ομάδα πάρα τον υποβιβασμό της από τις εθνικές κατηγορίες δείχνει ότι θα είναι ανταγωνιστική και η έλευση του κ. Σφήκα την έχει βάλει στο σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι οι παλαιότεροι να βοηθήσουμε τους νεότερους να μπουν στην ομάδα ώστε να φτιαχτεί ένας κορμός από Ναξιώτες και να υπάρχει μέλλον στο τμήμα».

Και κατέληξε αναφερόμενος στην συνέχεια του πρωταθλήματος: «Από κει και πέρα εμείς δεν είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα μιας και είναι χρονιά αναδιοργάνωσης, αλλά όταν είσαι Πανναξιακός πρέπει πάντα να το διεκδικείς. Γι’ αυτό παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μια από τις δύο θέσεις του ομίλου που θα μας πάνε στην επόμενη φάση και από εκεί και πέρα βλέπουμε...».

Πέραν όμως του πρωταγωνιστή εντός παρκέ ήταν και πρωταγωνιστής και εκτός. Μόλις ακούστηκε για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας το Σάββατο το βράδυ στο ΔΑΠΠΟΣ ως άλλος “μαέστρος” πήρε την …μπαγκέτα του κι έδωσε το σύνθημα που εμείς, στο “SC” καταφέραμε να το μάθουμε έστω και γραπτώς:

«Ήμουν πολύ μικρό παιδί, μα καταλάβαινα γιατί, ένιωθα τόσο τυχερός, που θα είμαι Πανναξιακός, στη Νάξο είναι ο παράδεισος. Είμαστε εδώ, είμαστε εκεί, θα είμαστε σε όλη τη γη, γιατί αγαπάμε το νησί, άρρωστοι Πανναξιακοί, άρρωστοι Πανναξιακοί».

23845931_10155235438623247_1664112923257142382_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares