Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 12:27

Η ανάμιξη του σε διοικητικά θέματα και οι ηθικοί λόγοι

Για ανάμιξη σε θέματα που αφορούν τη διοίκηση μιλάει η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ αναφερόμενη στην απόλυση του Σεραφείμ Σφήκα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αποκαλύψαμε χθες, οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου έμειναν πλέον ακέφαλοι και πλέον πορεύονται στον πάγκο με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Παπαβασιλείου, ο οποίος είναι παίκτης της ομάδας και προπονητής των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του σωματείου με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Σεραφείμ Σφήκα. Η απόφαση αυτή προέκυψε μετά την ανάμιξη του σε διοικητικά θέματα που δεν συνάδουν με τον ρόλο του προπονητή και μειώνουν την διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Υπηρεσιακός προπονητής του τμήματος αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, μέχρι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του κ. Σφήκα. Ευχόμαστε στον Σεραφείμ Σφήκα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο προπονητικό του έργο».

Ηθικοί λόγοι

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα αναφέραμε ηθικούς λόγους και οφείλουμε μία διευκρίνηση, καθώς αυτός ήταν ο λόγος που επικαλέστηκε άνθρωπος της ομάδας αναφερόμενος στην κίνηση του Σεραφείμ Σφήκα να προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη θέμα το οποίο έτρεξε μόνος ο έμπειρος τεχνικός. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του συλλόγου βλέποντας την πρωτοβουλία του Σεραφείμ Σφήκα άλλαξαν γνώμη και θεώρησαν ότι ο προπονητής της ομάδας «μπλέκει στα πόδια τους».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Σφήκα μας επιβεβαίωσε τη κίνηση αυτή, ενώ μας τόνισε ότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του έφορου Μπάσκετ κ. Καρούση. Όπως μας βεβαίωσε, η μεταγραφή δεν θα κόστιζε χρήματα στην ομάδα, καθώς υπήρχε προσωπική σχέση  του ίδιου και του παίκτη. Η μεταγραφή αφορούσε έναν σέντερ που θα συμπλήρωνε το Νίκο Μυλωνά που αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Όπως μας μετέφερε ο κ. Σφήκας τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση περί του θέματος.

Οι γενικότεροι χειρισμοί στο τμήμα μπάσκετ από ανθρώπους της διοίκησης, έχουν σίγουρα φέρει ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι ευελπιστούν να υπάρξει εξομάλυνση και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Το βέβαιο είναι ότι οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να είχαν κοινό τρόπο σκέψης και αυτό γίνεται ακόμη πιο φανερό από την απόλυση του Σεραφείμ Σφήκα που ήρθε μετά από μεγάλη νίκη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares