×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 02:17

Γιώργος Αθανασιάδης: Είμαι ευχαριστημένος για την παραμονή μου….

athanasiadis_AOM

Ο τεχνικός του Α.Ο Μυκόνου μίλησε για τα φετινά πλάνα της ομάδας στο sport Cyclades και για την παραμονή του στον πάγκο των Μυκονιατών.

Κύριε Αθανασιάδη καλησπέρα σας, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανανέωση της συνεργασίας  σας με τον Α.Ο Μυκόνου.

Καλησπέρα σας, είναι για εμένα ιδιαίτερη τιμή που οι παράγοντες του Α.Ο Μυκόνου θα μου εμπιστευτούν για άλλη μια χρονιά την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, θα πρέπει να σας πω ότι ήταν και δική μου επιθυμία να παραμείνω στην ομάδα, όπου μετά από τόσα χρόνια εδώ νιώθω πλέον Μυκονιάτης και είμαι δεμένος με αυτόν τον Σύλλογο. Δεν κρύβω λοιπόν ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παραμονή μου εδώ και θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη του.

Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι;

Κοιτάξτε σίγουρα τα οικονομικά θα επηρεάσουν όχι μόνο εμάς, αλλά λίγο πολύ όλες τις ομάδες. Σίγουρα το φετινό μπάτζετ δεν θα είναι το ίδιο και δεν μπορούμε παρά να ποντάρουμε ακόμα περισσότερο στους γηγενείς ποδοσφαιριστές  και στον κορμό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια.

Θα ξεκινήσω τις ερωτήσεις περί ρόστερ, θέλοντας να μου πείτε τις ως τώρα αποχωρήσεις παιχτών από την ομάδα.

Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις από την ομάδα όπως του Ζώνα, του Κυλίκη και του Αβίντογλου, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατών να αντικαταστήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές επάξια.

aomykounou-saronikos

Δηλαδή να υποθέσω ότι προαναγγέλλετε κάποιες μεταγραφές;

Δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει τις μεταγραφές αλλά σίγουρα εισηγούμαι στην Διοίκηση για την απόκτηση κάποιων παιχτών. Στην παρούσα φάση η ομάδα έχει ήδη κάνει μια μεταγραφή αυτή του Καρατζά και είμαστε πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσαλμά από τα Γιαννιτσά. Η πρόθεση μας είναι να κινηθούμε για την απόκτηση ακόμα δυο παιχτών, ενός επιθετικού και ενός περιφερειακού, με τους οποίους θα κλείσουμε τις μεταγραφές μας. Νομίζω ότι τα οικονομικά δεδομένα των καιρών δεν μας δίνουν την δυνατότητα για παραπάνω πράγματα.

Η ομάδα διαθέτη πολύ δυνατά τμήματα υποδομών, σκοπεύετε να ανεβάσετε κάποιους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα;

Πέρυσι πραγματικά ανεβάσαμε κάποια παιδιά από τις ακαδημίες μας, θα έλεγα ότι το εγχείρημα πέτυχε και μάλιστα κάποια παιδία όπως ο Ζουγανέλης, ο Κούκας και ο Κουτσούκος, βοήθησαν πολύ την ομάδα. Για φέτος έχουμε επιλέξει 6-7 παιδιά 16 ετών τα οποία θα ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα και θα είναι μαζί μας στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου.

Δηλαδή πάμε σε ένα σύστημα αξιοποίησης ταλέντων;

Θα ήταν ευχής έργο για κάθε ομάδα να μπορούσε να αξιοποιεί παιδιά από της ακαδημίες της. Είμαι υπέρ της ενδυνάμωσης και της αξιοποίησης των ακαδημιών και είναι κάτι που σίγουρα θα δουλέψουμε και θα αναβαθμίσουμε σαν Α.Ο Μυκόνου.

Θα έχετε κάποιους ανθρώπους φέτος δίπλα σας στο τεχνικό team;

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα αποφασίσαμε να προσλάβουμε έναν γυμναστή τον οποίο αναζητούμε και θα έχω κοντά μου και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κώστα Συριανό ως βοηθό. Ο κύριος Συριανός θα αναλάβει και προπονητής στο εφηβικό τμήμα της ομάδας.

AO_MIKONOY_SIMA-OMADAΠοιος είναι ο φετινός στόχος που έχετε θέσει σαν ομάδα;

Ο στόχος μας σαφώς είναι η παραμονή αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάρτιση των ομίλων.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αλλά είναι πολύ πιθανόν η αναδιάρθρωση να φέρει εσάς και τον Πανναξιακό στον 8ο όμιλο ο οποίος θα είναι από τους πιο δυνατούς στην Δ΄ Εθνική, είναι κάτι που σας ανησυχεί αυτό;

Σίγουρα ο όμιλος που θα αγωνιστούμε παίζει μεγάλο ρόλο για την πορεία μας. Αν ισχύσουν τελικά όσα ακούγονται τότε θα έλεγα ότι όσες ομάδες θέλουν να σωθούν θα πρέπει παράλληλα να κάνουν και πρωταθλητισμό, αφού  το περιθώριο των 5 ομάδων που θα μείνουν στην κατηγορία φαντάζει απαγορευτικό και επικίνδυνο να θέσεις οποιονδήποτε άλλο στόχο.

Πείτε μας και δύο λόγια για την ομάδα του Πανναξιακού, πως σας φαίνονται οι ως τώρα κινήσεις στα μεταγραφικά;

Παρακολουθώ από το site σας τα μεταγραφικά του Πανναξιακού και γενικότερα την οργάνωση του σε διάφορα θέματα. Νομίζω ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και ότι βρίσκετε και σε καλό δρόμο με την αξιοποίηση Κυκλαδίτικων ταλέντων. Πιστεύω ότι οι Διοίκηση έχει αρκετή όρεξη για δουλειά και τους εύχομαι τελικά να πετύχουν όποιους στόχους θέσουν.

Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ευχαριστώ πολύ και εγώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να αναπτύξω τα θέματα της ομάδας μου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε και να συνεχίσετε την καταπληκτική δουλειά σας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares