Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 17:55

Αρχοντάκης και Ηλιόπουλος για το ντέρμπι

Με τρια προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθηραϊκού για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας. Συγκεκριμένα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Φύτρου, Κεφάλα και Παναγιωτόπουλου με τους υπόλοιπου παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Αρχοντάκη που θα βρει απέναντι του την πρώην του ομάδα που πριν από μερικά χρόνια πήγε να κανει… το θαύμα και να κερδίσει την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο των Ραφηνιωτών δηλώνοντας τα εξής:

«Παίζουμε με μια ομάδα που αξίζει το σεβασμό μας η οποία έχει οργάνωση στο διοικητικό κομμάτι αλλά και σε εκείνο των ακαδημιών και αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η αγωνιστικότητα της. Απόδειξη αποτελούν και τα αποτελέσματα αφού παλεύει τα ματς όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εμείς πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο και ματς όπως το προηγούμενο που είχαμε τον πλήρη έλεγχο πρέπει επιτέλους να τα κερδίζουμε και να μην αρκούμαστε στο γεγονός ότι είμαστε καλύτεροι».

Από την άλλη πλευρά η Θύελλα Ραφήνας μετά από δυο αγωνιστικές θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στη δύσκολη αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής στη Σαντορίνη με τον Πανθηραϊκό.

Ο προπονητής, Σταύρος Ηλιόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ενώ αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:

«Έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά σκοπεύουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει πολύ καλό ρόστερ και αξιόλογο τεχνικό».

Πηγή: stoplekto.gr

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares