Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 15:59

Μαζί Sauber και Alfa Romeo

Σε ρυθμούς Alfa Romeo κινείται η Formula 1 εδώ και κάποιες ημέρες, καθώς ένας ιστορικός κατασκευαστής επιστρέφει στο άθλημα το 2018 μέσω της συνεργασίας του με τη Sauber F1 Team. Ο λόγος για την Alfa Romeo με την ιταλική φίρμα να συνασπίζεται με την ελβετική ομάδα, η οποία ελπίζει στην αναγέννησή της μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η εν λόγω συνεργασία, αλλάζοντας ουσιαστικά τη φύση της συμπόρευσης της Sauber με τη Ferrari. Ως γνωστόν Ferrari και Alfa Romeo ανήκουν στον ίδιο όμιλο, το Fiat Chrysler Automobiles. Οι άνθρωποι της Alfa Romeo είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για συμμετοχή στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ εδώ και καιρό. Έτσι λοιπόν βρέθηκε το κοινό έδαφος με τη Ferrari και η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός.

Στο πακέτο της συμφωνίας συμπεριλαμβάνονται και οι εξής λεπτομέρειες. Αρχικά η Alfa Romeo Sauber F1 team, όπως μετονομάστηκε, θα αγωνίζεται με κινητήρα Ferrari κατασκευής 2018, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει το ίδιο ακριβώς μοτέρ με τη Scuderia.

Εικόνα 2

Επίσης η Sauber συμφώνησε με τη Ferrari να έχει ως οδηγό της ένα από τους πιλότους που προέρχονται από την ακαδημία της και προορίζεται για οδηγός της Ferrari κάποια ημέρα. Ο Μονεγάσκος Charles Leclerc λοιπόν μαζί με το Σουηδό Marcus Ericsson θα αποτελέσουν το οδηγικό δίδυμο της ομάδας για το 2018. Στην ελβετική ομάδα πιστεύουν ότι η Alfa Romeo θα τους βοηθήσει και στην κατασκευή του σασί κι έχοντας έναν ισχυρό κινητήρα από τη Ferrari ευελπιστούν ότι θα επιστρέψουν στους βαθμούς και θα ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της κατάταξης με την οποία μοιάζουν να έχουν συμβόλαιο τα τελευταία χρόνια.

Τα βασικά χρώματα της ομάδας θα είναι πιθανότατα το άσπρο και το κόκκινο με το μπλε που παραδοσιακά ξεχώριζε στα μονοθέσια της Sauber να εγκαταλείπεται η να περιορίζεται αισθητά. Ένας άνεμος αισιοδοξίας φύσηξε στα πανιά της Sauber και τώρα μένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη. Υπομονή μέχρι το Μάρτιο και τις επίσημες δοκιμές εξέλιξης.

Follow me on Twitter: @alextataris

Sauber_Alfa_Romeo_2018_2.jpg

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares