Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 20:46

Με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον το πρώτο ''Cyclades Trail Running Camp'' [pics]

Σε ένα κλίμα φιλικό, εκπαιδευτικό και πολλά υποσχόμενο για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν ολοκληρώθηκε το πρώτο Cyclades Trail Running Camp στις 25 και 26 Νοεμβρίου στη Νάξο.

Την ομάδα συμμετεχόντων συμπλήρωσαν αθλητές και αθλούμενοι από το νησί της Νάξου, την Πάρο, την Αμοργό, τη Σχοινούσα, την Αθήνα και οι εισηγητές του σεμιναρίου, αθλητές της Dynafit Greece Μπαλιώτης Σταύρος και Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ομιλία και παρουσίαση του Σταύρου Μπαλιώτη, προπονητή της Baliotis Nature Trail, δίνοντας στους συμμετέχοντες πολύτιμες πληροφορίες για την εισαγωγή τους στο ορεινό τρέξιμο. Ακολούθησε προπόνηση 8 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής 300μ. από τη χώρα της Νάξου σε μονοπάτι της περιοχής των Αγγιδίων.

Η δεύτερη μέρα ήταν λίγο πιο απαιτητική αφού ξεκίνησε με προπόνηση στα πολύ όμορφα ορεινά μονοπάτια της Νάξου 18 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής 700μ. και ολοκληρώθηκε με ομιλία από τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και συζήτηση με όσους συμμετείχαν, λύνοντας απορίες και δίνοντας σε όλους λόγους για να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν το ορεινό τρέξιμο.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία αλλά και παρότρυνση της Dynafit Greece, κυρίως προς τους διοργανωτές των αγώνων ορεινού τρεξίματος των νησιών των Κυκλάδων ώστε να δημιουργηθεί μία κοινότητα δρομέων που θα φροντίσει, θα υποστηρίξει, θα προστατέψει τα μονοπάτια κυνηγώντας και ξεπερνώντας ταυτόχρονα ο καθένα τα προσωπικά του όρια.

Στη Νάξο η συνταγή πέτυχε, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη παρέα από διαφορετικά μέρη, που γνώρισαν μαζί το ιδιαίτερα ορεινό για Κυκλαδίτικο νησί, κομμάτι του νησιού. Όσοι συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ορεινά μονοπάτια, να μοιραστούν συναισθήματα και εμπειρίες και βέβαια να αποτελέσουν τον πυρήνα του επόμενου σεμιναρίου στο νησί.

Το camp ήταν συνδιοργάνωση της Dynafit Greece, του καταστήματος ποδηλάτων Real Bike, της επιχείρησης αθλητικού τουρισμού Active land και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares