Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 17:07

Ο όμιλος της υπομονής με τους πολλούς «μνηστήρες»

Με μία αγωνιστική να υπολείπεται για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο δεύτερος όμιλος των 1000 προβλημάτων όσο αφορά το ακτοπλοϊκό, φαίνεται ότι θα είναι και αυτός που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Τουλάχιστον 5 ομάδες διατηρούν ελπίδες  κατάληψης μίας εκ των τριών προνομιούχων θέσεων, ενώ όσο αφορά τις δύο πρώτες θέσεις που έχουν μπόνους βαθμών, εκεί φαίνεται ότι θα δοθεί «μάχη» στήθος με στήθος.

Νέο ενδιαφέρον

Η πρώτη ήττα του Παμμηλιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΟ Σερίφου ήταν αυτή που άλλαξε την όλη τροπή, καθώς ο ΑΟ Πάρου που παραμένει αήττητος με έναν αγώνα λιγότερο, συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με του Μηλιούς, έχοντας 15 βαθμούς έκαστος.

Εδώ μιλάμε για τα δύο φαβορί του ομίλου, τα οποία μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους, πράγμα που αναμένεται να δούμε αν θα ισχύει μέχρι το τέλος της περιόδου.

Σταθερός

Έχει δύο ήττες από τους πρωτοπόρους, αλλά κρατά την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. Ο Μαρπησσαϊκός, έχει χάσει στης λεπτομέρειες τους αγώνες απέναντι σε ΑΟ Πάρου και Παμμηλιακό, όμως σε κάθε ευκαιρία «φωνάζει» ότι είναι παρόντας και θέτει τον εαυτό του ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω.

Ιδιαίτερα ποιοτικό το σύνολο της Παριανής ομάδας, με ιδιαίτερη σταθερότητα στην απόδοση του και παίκτες χαρισματικούς φαίνεται διψασμένο για διάκριση, πράγμα που με τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος συνθέτουν ένα μείγμα που μπορεί να κερδίσει πολλά τη φετινή σεζόν.

Η έκπληξη

Άτρωτοι δεν υπάρχουν… Αυτό «φώναξε» ο ΑΟ Σερίφου με την εντός έδρας νίκη του απέναντι στον  Παμμηλιακό, με τους Σεριφιώτες να φαίνονται πλήρως ανανεωμένοι τη φετινή σεζόν, όπου γεύονται τη χαρά της επιστροφής μετά από χρόνια στη φυσική τους έδρα.

Με ποιοτικές προσθήκες ποδοσφαιριστών και με ένα ψυχωμένο σύνολο ο ΑΟ Σερίφου βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς και σίγουρα οι μέχρι σήμερα παρουσία του τον κατατάσσει στις ομάδες που θα χτυπήσουν τριάδα.

Βλέψεις

Πανσιφναϊκός και Αστέρας Μαρμάρων με 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα, έχουν κατά νου μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση και άγχος,

Οι Σιφνιοί βλέπουν ταλεντάκια να «ξεφυτρώνουν» και αυτό τους χαροποιεί γιατί ο αρχικός στόχος εδραιώνεται, ενώ στον Αστέρα Μαρμάρων η ανασυγκρότηση του συλλόγου βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού υπάρχει συνεχής βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Αξιοπρέπεια και εμπειρία

ΑΠΣ Κύθνου και Νηρέας μπορεί να μην έχουν ακόμη κάποιο βαθμό, αλλά η παρουσία τους είναι σίγουρα αξιοπρεπέστατη.

Ο ιστορικός Νηρέας, με τον Μιχάλη Παπαδάκη πλέον στον πάγκο του βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης, ενώ από την άλλη πλευρά ο νεοφώτιστος ΑΠΣ Κύθνου μας έχει εκπλήξει όλους για την αγάπη προς το άθλημα και την τεράστια προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα σε όλους τους τομείς. 

Μένουμε λοιπόν συντονισμένοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο που μας υπόσχεται ότι δεν θα αφήσει το ενδιαφέρον μας να ατονίσει σε κανένα σημείο!

 

Βαθμολογία - Πρόγραμμα

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares