×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 15:40

Ανώδυνη ήττα και στην επόμενη φάση οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων! [vid - stats]

Μπορεί η υπεροχή της να μην μετουσιώθηκε σε νίκη, ωστόσο η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων δεχόμενη, εν καλή τη καρδία, το.. δώρο από την ΕΠΣ Σάμου ( που νίκησε τη Χίο στο άλλο παιχνίδι), πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, αν και ηττήθηκε στο νήμα από τα Δωδεκάνησα με 1-0, ματς το οποίο ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν, στο Φαφάλειο γήπεδο του Βροντάδου.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ

Στον άλλο αγώνα που διεξαγόταν παράλληλα με αυτό της ΕΠΣ Κυκλάδων, η Σάμος έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Πήρε το πρώτο αλλά.. και τελευταίο τρίποντό της στη διοργάνωση, έναντι της Χίου που «καιγόταν» για βαθμούς. Το τελικό 2-1 έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον στο προσεχές παιχνίδι της Παρασκευής, μεταξύ της ΕΠΣ Χίου και της αντίστοιχης της Λέσβου.

Ο νικητής θα πάρει αυτόματα το 2ο εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ευνοηθεί η Λέσβος που τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και η τελική κατάταξη, καθώς σε περίπτωση νίκης της ΕΠΣ Λέσβου, οι Κυκλάδες θα περάσουν ως δεύτεροι στην επόμενη φάση, ενώ ενδεχόμενο νίκης της Χίου οι δύο ομάδες (Κυκλάδες και Χίος) θα βρεθούν ισόβαθμες με 7 πόντους στην πρώτη θέση, κάτι που σημαίνει ότι η διαφορά τους, θα λυθεί στον συντελεστή τερμάτων, πράγμα που θα γνωρίζουμε με το τέλος του προσεχούς παιχνιδιού.

ΤΟ ΦΙΛΜ

Στα του αγώνος, που ήταν κακό ποιοτικά, με το πάθος και τη δύναμη να κυριαρχεί εκατέρωθεν, οι Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές αν και είχαν την υπεροχή, δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στο γκολ που πέτυχε νωρίς – νωρίς (12’) ο Κάρλος. Οι Δωδεκανήσιοι είχαν χτυπήσει το κώδων του κινδύνου ένα λεπτό πριν, όπου απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Κόντρα.

Ο Μαργαρίτης στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του Γιώργου Μοστράτου, ενώ και το σουτ του Ξαγοράρη στο 67’ πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΕΠΣ Κυκλάδων προσπάθησε να βρει κάποιο τέρμα, αλλά οι μακρινές μπαλιές και κάποιες ατομικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της, δεν καρποφόρησαν.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τζαμουτζαντώνης με βοηθούς τους Πετρίδη και Καλογερόπουλο από το Σύνδεσμο της Χίου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Θεοδώρου): Σκαρπέτης, Κουλουμπρής, Δουκίσσης, Αμπελάς Ι., Σαββούλης, Κωστάκης (13’ Ζερβός), Πης (60’ Πετράς - 85’ Λιάπης), Μαγκούλιας, Πολο, Αμπελάς Κ. (49’ Μουράτι), Κάρλος

Αναπληρωματικοί: Καβουνίδης, Μουστάκας, Ορφανός

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Κόντρα, Δάρρας, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης (64’ Σαρρής), Γρυλλάκης (64’ Γκούφας), Λιέας (81’ Κοιλιακούδης), Λέκκας (46’ Ξαγοράρης), Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Καραβέλας, Ψύλιας, Μανδηλαράς

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ZDFGSDFGSDGDSF.jpg

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

SEDGEDGESG.jpg

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares