Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 20:36

Ευχαριστώ τη Λάβα για την στήριξη και τον σεβασμό στο πρόσωπο μου

Ήρθε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του Πανθηραϊκού το 2016 και με ένα σύντομο πέρασμα του κατέληξε στη Λάβα Εμπορείου, όπου αγωνίστηκε για ενάμιση περίπου χρόνο αποτελώντας έναν από τους κινητήριους άξονες της ομάδας.

Ο πολύπειρος παίκτης πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα της Σαντορίνης, καθώς προσωπικοί λόγοι επέβαλαν την επιστροφή στον τόπο που διαμένει η οικογένεια του, την Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται ότι ο Γιώργος Παραλίκης θα αγωνιστεί στην Αναγέννηση Επανωμής, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ και εκτός της Σαντορίνης, έχει αγωνιστεί σε Βισαλτιακό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλωνα Καλαμαράς, Νίκη Βόλου, Κισσαμικό, Ελευθεριακό και Λαγκαδά.

Ο ίδιος σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Λάβας για την συμπεριφορά τους, ενώ εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση τις Λάβας Εμπορείου για αυτόν τη 1.5 χρόνο που ήμουν στην ομάδα και για τη στήριξη που μου έδωσαν... πέρασα 1.5 χρόνο με καλές και κακές στιγμές. Η ομάδα της Λάβας, η διοίκηση και οι φίλαθλοι θα είναι πάντα στην καρδιά μου. θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση διότι δεν μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα με την ελευθέρας μου και μου την έδωσαν χωρίς κανένα αντάλλαγμα... Οι λόγοι που φεύγω είναι καθαρά προσωπικοί διότι ήθελα να γυρίσω στην ιδιαίτερη μου πατρίδα και στην οικογένεια μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανά παίξω γι αυτή την ομάδα και για αυτούς τους ανθρώπους εις το επανιδείν».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares