Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 23:31

Η παρουσία των Μικτών μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική

Ο ρόλος του επιτελικός και πάντα συμβουλευτικός προς την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων… ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιάννη Σιγάλα, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της αποστολής της ΕΠΣ Κυκλάδων στο ταξίδι της Χίου, ζώντας από κοντά ακόμη μία τέτοια διοργάνωση όντας από τους ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τις καινοτομίες πάνω στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του που δόθηκε εν πλω κατά την επιστροφή των Μικτών μας ομάδων από την 1η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ο κ. Σιγάλας απάντησε στις ερωτήσεις μας που είχαν να κάνουν με την διοργάνωση που έχει ζήσει από κοντά όσο κανείς άλλος.

Τι είπε για την επιστροφή του τουρνουά στην έδρα των ενώσεων; Πως κρίνει την παρουσία των Μικτών μας ομάδων;  Τι βλέπει για την επόμενη φάση; Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι; Τι λέει για τα πρωταθλήματα μας, αλλά και για το Συριανό ποδόσφαιρο και ειδικά τον ΑΟ Σύρου;

Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να με ρωτήσουμε για τα δικά του συναισθήματα στην κίνηση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη, να του παραδώσει δημοσίως την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε από την ΕΠΣ Χίου.

Ας δούμε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares