Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 23:26

Μπορούσε και το διπλό o Πανθηραϊκός [pics-vid-stats]

 

Ο ένας βαθμός στο Κιβέρι αφήνει σίγουρα γλυκόπικρη γεύση στον Πανθηραϊκό, που έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά βάσει απόδοσης θα μπορούσε να πάρει ακόμη και το τρίποντο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δείτε το δελτίο τύπου του Πανθηραϊκού, καθώς και την ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ερμή Κιβερίου:

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής μεταξύ του Ερμή Κιβερίου και του Πανθηραϊκού.

Η ομάδα μας αν και δημιούργησε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και να φύγει έτσι με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Πανθηραϊκός στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς πέτυχε γκολ με τον Κεφαλά, μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μάνιας, το γκολ όμως ακυρώθηκε για αδιευκρίνιστο λόγο από τον πρώτο βοηθό κ. Ανδριανό, καθώς όπως προκύπτει και από το βίντεο του αγώνα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στη φάση.

Λίγο αργότερα ο Κονσταντίνοφ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, ο Παλιγγίνης απέκρουσε ασταθώς και ο Περιάλης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει.Στο 30′ η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί όμως ο Μάνιας που βρέθηκε σε καλή θέση έπιασε ένα δυνατό σουτ με το δεξί ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Παλιγγίνη.

Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να απειλήσει ξανά όμως τα σουτ που επιχείρησαν αρχικά ο Φύτρος και στη συνέχεια ο Μάνιας δεν βρήκαν στόχο.

Ακολούθησε ένα διάστημα κατά το οποίο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, με σπουδαιότερη μια κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου που κατέληξε στο δοκάρι του Αθανασίου, ο οποίος λίγο αργότερα απομάκρυνε εντυπωσιακά ένα καλό σουτ του Μαρίνη.

Ακολούθησε μια συγκλονιστική ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό, όταν έπειτα από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Φύτρου, ο Λούκα έκανε ένα μονοκόμματο σουτ, με τη μπάλα να περνάει από όλους και τους Κεφαλά και Αγοραστό να μην καταφέρνουν εξ’ επαφής να τη σπρώξουν στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, ο Γκίκας δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ερμής Κιβερίου έφτασε σε γκολ με τον Βεζιρτζόγλου όμως να χρησιμοποιεί το χέρι του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Κωνσταντίνος Ανδριανός και ο Α’ βοηθός κ. Μιχάλης Ανδριανός δεν αντιλήφθηκαν τη φάση και έδειξαν «σέντρα» όμως ο δεύτερος βοηθός κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος υπέδειξε την παράβαση με το βίντεο του αγώνα να τον δικαιώνει πανηγυρικά.

Έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Από την αποστολή της ομάδας μας απουσίασε λόγω τιμωρίας ο Χρήστος Ντούμος.

Συνθέσεις:

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης (71′ Καραγκούνης), Μαρίνης (88′ Τσελάνι), Μουστσφά, Κουτσοδήμος (79′ Μπιτζής), Γάλας, Παππάς. Χατζόπουλος, Γιάννος (46′ Παπαϊωάννου), Βεζιρτζόγλου

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Γκίκας, Ζέλιος, Λούκας, Μπιρμπίλι, Κωνσταντίνοφ, Φύτρος, Κεφαλάς (95′ Συνολάκης), Καμπόσος (68′ Αγοραστός), Μάνιας, Περιάλης (44′ λ. τρ. Πολυκρέτης).

Το ευχαριστώ του Πανθηραϊκού

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Ερμή Κιβερίου για την υποδειγματική φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας που βρέθηκε στο Δ.Α.Κ Λέρνας στα πλαίσια της σημερινής αναμέτρησης».

Βαθμολογία και αποτελέσματα

2018-01-14_2.jpg

2018-01-14_1.jpg

Φωτογραφίες

kiveri-santorini5kiveri-santorini6kiveri-santorini7kiveri-santorini8kiveri-santorini9kiveri-santorini10kiveri-santorini11kiveri-santorini12kiveri-santorini13kiveri-santorini14kiveri-santorini15kiveri-santorini16kiveri-santorini17kiveri-santorini18kiveri-santorini19kiveri-santorini20

Βίντεο

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares