Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 02:01

Παρελθόν οι Παναγιωτόπουλος και Μπίρης

Στο πλαίσιο των ανακατατάξεων στο ρόστερ του Πανθηραϊκού δεν έχουμε μόνο νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ομάδα της Σαντορίνης, αλλά και παίκτες που αποτελούν ήδη παρελθόν.

Συγκεκριμένα, παρελθόν από το σύλλογο των Κυκλάδων αποτελούν ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος και ο Αλέξανδρος Μπίρης, καθώς μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας.

Ο Παναγιωτόπουλος που έχει θητεία σε Παναργειακό, Ηράκλειο, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό Αστέρα, Φωστήρα και Πανθηραϊκό, βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης και μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όσο αφορά τον Αλέξανδρο Μπίρη, αυτός ήδη μετακόμισε στο Αιγάλεω, ενώ με δήλωση του στην ιστοσελίδα stoplekto.gr ευχαρίστησε το πρόεδρο του Πανθηραϊκου, Νίκου Καμπουράκη που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του αλλά και την ομάδα της Σαντορίνης.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Θελω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καμπουράκη προσωπικά και τη διοίκηση του Πανθηραϊκού αφενος για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αφετέρου γιατί δεν στάθηκε εμπόδιο στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω και πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας και ένα ευχαριστώ στο κόσμο για τη στήριξη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακατατάξεις στον Πανθηραϊκό θα συνεχιστούν και το άμεσα επόμενο διάστημα, καθώς όπως έχουμε τονίσει οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του συλλόγου που σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει.

Θα σας κρατάμε ενήμερους... 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares