Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 20:12

50 - 50 πιθανότητες πρόκρισης δίνει ο Λυρώνης

Μοιρασμένες θεωρεί πως είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής ομάδας Νέων, για την Μικτή Ρεθύμνου, ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο Ενωσιακός τεχνικός μίλησε για το αποτέλεσμα της χθεσινής κλήρωσης που έφερε στο δρόμο των πρωταθλητών Κρήτης, τη Μικτή της ΕΠΣ Κυκλάδων, περιμένοντας από τα δικά του παιδιά να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. «Το να βρίσκεσαι στις 16 καλύτερες ομάδες τη Ελλάδας, αποτελεί μια μεγάλη τιμή για αυτά τα παιδιά, αλλά παράλληλα και μια μεγάλη πρόκληση να δείξουν πως δίκαια έχουν φτάσει ως εδώ. Θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας τους, να διακριθούν και να γνωρίσουν σημαντικές εμπειρίες στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Όσον αφορά την κλήρωση που θα μας βρει απέναντι στην Μικτή Κυκλάδων, νομίζω είναι μια κλήρωση που οι πιθανότητες είναι 50-50 και για τις δύο ομάδες. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια επίσης πρωταθλήτρια του Ομίλου των Νησιών και σίγουρα περιμένουμε να δούμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε για να προκριθούμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Επίτευγμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, αλλά και γενικότερα για τον τοπικό αθλητισμό. Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ έχουν υψηλό επίπεδο. Για όλα τα παιδιά και ειδικότερα για τα δικά μας, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουν στην διοργάνωση, εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια θέρμη και πίστη όπως από όταν ξεκινήσαμε την φετινή χρονιά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Λυρώνης.

Πηγή: rethymnosports.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares