×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 02:30

Κολλάει του Μανουδάκη αλλού στρέφουν το βλέμμα τους οι Ναξιώτες…

SIMA_PAIXTHS

Στις λεπτομέρειες φαίνετε να κολλάει η μετακίνηση του Μανουδάκη στον Πανναξιακό.

pannaxiakos_logoΜία μεταγραφή που από πολλούς παρουσιάστηκε σαν τελειωμένη, τελικά δείχνει να κολλάει στα τυπικά, με τους ανθρώπους της Άνω Σύρου να μην φαίνονται διατεθειμένοι να συναινέσουν χωρίς εγγυήσεις στην μετακίνηση του παίχτη όπως έπραξαν οι ομάδες που δάνεισαν παίχτες στον Πανναξιακό.

Το Κλειδί.....

Το  Δ.Σ της Άνω Σύρου θέλει να δέσει τον παίχτη για την μετακίνηση του  υπογράφοντας ένα συμφωνητικό με μεγάλη ρήτρα της τάξεως των 30.000 € , το γεγονός αυτό κάνει τον Μανουδάκη να αντιδρά έντονα και να αρνείται να υπογράψει κάτι τέτοιο.

Η θέση της Άνω Σύρου

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γεν. Γραμματέα της Άνω Σύρου κύριο Πέτρο Ραουζαίο μας δήλωσε χαρακτηριστικά  ότι είναι πάγια τακτική του Δ.Σ η μη κατασπατάληση του έμψυχου υλικού της ομάδας και ότι αν γίνουν αυτά που ζητάει το Δ.Σ ο παίχτης είναι ελεύθερος να πάει στην Νάξο για ένα χρόνο.

Το Sport Cyclades πάντα καλά ενημερωμένο δεν χαρακτήρισε ποτέ την μετακίνηση του Μανουδάκη ως «τελειωμένη», κάτι που υποδεικνύει την  πολύ καλή πληροφόρηση που έχουν τα μέλη του site μας.

Από την πλευρά του Πανναξιακού στους στόχους του οποίου συμπεριλαμβάνετε και ο παίχτης της Άνω Σύρου, φαίνετε ότι θα δώσουν μια μικρή διορία για την επίλυση του θέματος και ήδη εξετάζουν πιθανές λύσεις στην θέση των χαφ στην οποία αγωνίζεται ο Μανουδάκης.

Πληροφορίες από την Σύρο αναφέρουν ότι ο παίχτης είναι ενοχλημένος από την άρνηση της ομάδας του και πιέζει για επίλυση του θέματος, για να ενταχθεί στο δυναμικό του Πανναξιακού.

Κοιτάει και αλλού

Τα μεταγραφικά του Πανναξιακού δεν θα κλείσουν με την απόκτηση ή μη του Μανουδάκη αφού όπως έχουμε προαναφέρει οι μπλε θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους 1-2 παίχτες ακόμα οι οποίοι θα καλύψουν τις θέσεις των μικρών.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares