×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 03:55

Πυρετώδης η προετοιμασία του Πανναξιακού από σήμερα στο βασικό στάδιο…….

protoimasia_skoynas

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζετε η προετοιμασία του Πανναξιακού στα γήπεδα της Κωστέρας και του Αγερσανίου.

Βασικό στάδιο….

Η προετοιμασία που ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη συνεχίζετε με αμείωτους ρυθμούς και από χθες μπήκε πλέον στο δεύτερο στάδιο που θα είναι και το βασικό με διπλές καθημερινές προπονήσεις. Το δεύτερο στάδιο που είναι και το κυριότερο για την προετοιμασία των ομάδων θα περιέχει βασικά πολλές ώρες εκγύμνασης για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών αλλά και πρόγραμμα τακτικής από το οποίο ο κύριος Σκούνας θα περάσει στους παίχτες τον τρόπο που επιθυμεί να αγωνίζεται η ομάδα την νέα σεζόν. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένετε να διαρκέσει περίπου 25-30 ημέρες και αναμένετε να ολοκληρωθεί στα τέλει του μήνα.

Τρίτο και τελευταίο στάδιο…

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας αναμένετε να ξεκινήσει αρχές Σεπτέμβρη με την ομάδα να δοκιμάζετε σε δυνατά φιλικά και να αρχίζει πλέον να παίρνει την τελική της αγωνιστική μορφή.

Σκληρή προπόνηση και πειθαρχεία….

Το sport Cyclades παρακολούθησε μέρος της Κυριακάτικης προπόνησης των μπλε. Η διαπίστωση μας είναι ότι ο Δημήτρης Σκούνας  κάνει μια άκρως επαγγελματική δουλειά και θέλει να εμφυτεύσει από νωρίς στην ομάδα την πειθαρχεία και την αγωνιστικότητα. Οι σαφείς οδηγίες και τα πολλά σταματήματα για την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων μες στον καυτό ήλιο, αλλά και η επιμονή των 26 ποδοσφαιριστών της προπόνησης για καλή δουλειά μας έδωσε την εντύπωση από τις πρώτες στιγμές, μιας ομάδας επαγγελματικού επιπέδου με πολύ ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους  ποδοσφαιριστές.

Ποιότητα ……

Με την πρώτη ματιά διαπιστώσαμε την ποιότητα όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών και την άψογη συνεργασία των παλιών με τους νεοαποκτηθέντες. Πολύ καλές και πολλά υποσχόμενες και οι μεταγραφές των μπλε αφού το ταλέντο τους είναι εμφανή.



Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares