Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 22:18

Συνέχισε και με τον Διαγόρα το αήττητο σερί του ο Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα παραμένοντας για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος επικρατώντας με 1-0 του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τη νίκη αυτή να τον φέρνει στην 6η θέση του Βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με την 5η Ερμιονίδα έχοντας από 15 βαθμούς.

Ο Πανθηραϊκός έδειξε διψασμένος για τη νίκη και είχε καλές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με τον Διαγόρα να προσπαθεί στο τέλος να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αλλά τελικά το χρυσό τρίποντο να μένει στη Σαντορίνη.

Η ομάδα της Λέσβου εξέφρασε της διαμαρτυρίες της για της αποφάσεις των διαιτητών, πράγμα που ισχύει και για τον Πανθηραϊκό, σε μία κατά κοινή ομολογία κακή παρουσία των διαιτητών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας της Σαντορίνης:

Μετά από αρκετά καλή εμφάνιση και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Πανθηραϊκός πήρε πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με σκορ 1-0.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με τον Κονσταντίνοφ από καλή θέση να σουτάρει όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στην επόμενη καλή στιγμή, μετά από φάουλ του Μάνιας ο Λούκα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 8′ ο Μάνιας από πλάγια θέση δοκίμασε ένα δυνατό σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο.  Στο 17ο λεπτό μετά από μπαλιά στη πλάτη της άμυνας ο Πολυκρέτης βρέθηκε σε καλό σημείο, όμως το σουτ που δοκίμασε με το αριστερό δεν βρήκε στόχο.

Η πίεση του Πανθηραϊκού καρποφόρησε στο 19ο λεπτό. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό, ο Ντούμος έδωσε στον Κονσταντίνοφ, αυτός με παράλληλη πάσα βρήκε τον αμαρκάριστο Άλεξ Μάνιας ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε έτσι το 1-0 για την ομάδα μας.

Στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 28′ ο Μάνιας με ωραία πάσα βρήκε τον Τσόπελα ο οποίος ανέβαινε από τα δεξιά και με ωραία σέντρα σημάδεψε τον Πολυκρέτη που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης, λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, πήρε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά και αφού απέφυγε έναν αντίπαλο μπήκε στην περιοχή, όπου ανατράπηκε, όμως ο διαιτητής του αγώνα κ. Ιωαννίδης θεώρησε ότι έκανε θέατρο και έτσι αντί να υποδείξει το σημείο του πέναλτι τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 όταν ο Κονσταντίνοφ με ωραία σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Ντάμζι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Πολυκρέτη, όμως ο Ζermeno μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα την κεφαλιά του τελευταίου. Στο 52′ μετά από κόρνερ του Μάνιας ο Ντούμος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 54΄και έπειτα από ωραίο συνδυασμό ο Μάνιας δοκίμασε ένα καλό σουτ όμως ο Ζermeno έπεσε στην αριστερή του πλευρά και μπλόκαρε. Στο 68′ ο Πανθηραϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ντάμζι να πετάγεται στην πορεία της μπάλας όμως ο Zermeno για μια ακόμη φορά απομάκρυνε εξ’ επαφής. Στο 71′ ο Τζόρνταν απείλησε από πλευράς φιλοξενούμενων με ωραίο σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασίου. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν κυρίως μέσω αρκετών στημένων φάσεων από φάουλ που υποδείκνυε διαρκώς ο κ. Ιωαννίδης έξω από την περιοχή του Πανθηραϊκού. Σε ένα από αυτά, το δυνατό σουτ του Hristov κόντραρε πάνω στο Lluka, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι. Στην επόμενη καλή στιγμή, ο Δημήτρης Κεφαλάς μετά από ωραία ενέργεια δοκίμασε ένα πολύ καλό σουτ με το αριστερό όμως ο τερματοφύλακας του Διαγόρα απομάκρυνε στην αριστερή του γωνία. Στην τελευταία καλή φάση του ματς, ο Πανθηραϊκός έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όμως μετά από το γύρισμα του Ντάμζι, ο Zermeno απομάκρυνε την προβολή του Καμπόσου, με τη μπάλα να στρώνεται στον Κονσταντίνοφ που δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από κοντά, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς,

Έτσι, και έπειτα από περίπου 10 λεπτά(!) καθυστερήσεων, ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε τη λήξη του ματς με την ομάδα μας να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από την αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό αγώνα απουσίασαν ο Γιώργος Περιάλης λόγω τραυματισμού και ο Έρβιν Μπιρμπίλι λόγω τιμωρίας. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής τίμησε τη μνήμη του Πανταζή Κωνσταντάκη, αφήνοντας μια ανθοδέσμη στην θέση που καθόταν σε όλους του εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας ο Πανταζής, ο οποίος καταγόταν από την Αγία Παρασκευή της Λέσβου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ιωαννίδης, με βοηθούς του τους κ.κ. Κορώνα και Χαντζίκο.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας, Ζέλιος, Lluka, Αγοραστός, Φύτρος (79′ λ.τ. Γκίκα), Κεφαλάς, Mànas, Kostadinov (90′ Συνολάκης), Ντούμος(70′ Καμπόσος), Πολυκρέτης (46′ Damzi).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κανελίδης, Δρόσος, Καμπούρης

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (Μουντανάρης Σ.): Zermeno, Σεφουλλάι (61′ Χατζέλλης), Κρασουδάκης (62′ Ρέτζος), Hristov, Μερο, Aχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Xheka, Quedraogo, Παρέλλης(61′ Μαλακός).

Αναπληρωματικοί: Μαλλής, Κίστα

Βαθμολογία

2018-01-21_4.jpg

Δήλωση Ανδρέα Σκέντζου

 

Φωτογραφίες

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares