Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 11:16

Διώτη, Καλαντάτζε, Ιακωβίδου για την πρόκριση

Κατά κοινή ομολογία η χθεσινή εμφάνιση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού που συνοδεύτηκε με νίκη – πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος του Άρη ήταν η καλύτερη της φετινής χρονιάς και έφερε χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου.

Πάμε να δούμε τι είπαν σχετικά στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τρεις εκ των πρωταγωνιστριών της αναμέτρησης:

Παναγιώτα Διώτη

Η Παναγιώτα Διώτη, η ακραία του Πανναξιακού έχει ζήσει με την ομάδα της Νάξου στιγμές αξέχαστες, όπως η εκπληκτική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη φτάνοντας στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup.

Αγαπημένο παιδί της εξέδρας και γενικότερα στον κόσμο της Νάξου είναι η αθλήτρια που ουκ ολίγες φορές έχει πάρει την ομάδα στους ώμους της και έχει τελειώσει κρίσιμους αγώνες ακόμα και όταν η μπάλα είναι καυτή σαν φωτιά.

Σήμερα πανηγύρισε έντονα την νίκη – πρόκριση επί του Άρη για το κύπελλο Ελλάδας, και μόλις οι παλμοί της καρδιά της έφτασαν στα φυσιολογικά επίπεδα έτρεξε στην εξέδρα να πανηγυρίσει με τους φίλους της ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού:

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήμασταν αποφασισμένες. Θέλουμε να ανακάμψουμε από κάποιες κακές εμφανίσεις που κάναμε στο παρελθόν και να αρχίσουμε να ευχαριστιόμαστε και πάλι το παιχνίδι.

Σήμερα ήταν θεωρώ μια καλή αρχή! Δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο και τα καταφέραμε!

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που με τον παλμό του μας έδωσε δύναμη Για να φτάσουμε στη νίκη!»

Άννα Καλαντάτζε

Η Άννα Καλαντάτζε, φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχοντας 32 μπλοκ-πόντους, και δικαίως χαρακτηρίζεται σαν μία από τις καλύτερες κεντρικές της φετινής σεζόν.

Πανηγύρισε (μαζί με τις συμπαίκτριες της) έξαλλα την νίκη – πρόκριση επί του Άρη που φέρνει την ίδια και την ομάδα της μια ανάσα από το final 4  του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ύψους 183εκ. 21χρονη κεντρική Άννα Καλαντάτζε δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού:

«Ήταν ένα αρκετά δυναμικό παιχνίδι, το θέλαμε και δουλέψαμε γι’αυτό. Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας, χρωστούσαμε αυτή την εμφάνιση στους εαυτούς μας αλλά και στον κόσμο του Πανναξιακού.

Υπήρχε μια όμορφη ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο και αυτό συνέβαλε θετικά.

Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Σαντορίνη, και τα καλύτερα έρχονται!»

Ηλιάνα Ιακωβίδου

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου, το λίμπερο της ομάδας του Πανναξιακού αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη με ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή της ήταν αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ήταν και αυτή μαζί τις υπόλοιπες έξι συναθλήτριες της που έβγαλαν πάθος και ψυχή και γέμισαν τους φίλους του Πανναξιακού χαρά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα η Ηλιάνα Ιακωβίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και να περάσουμε στους 8 του κυπέλλου. Το χρωστούσαμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας καθώς η ήττα στην Θεσσαλονίκη μας είχε πληγώσει.

Τώρα συνεχίζουμε, έχουμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια , στα οποία θέλουμε να ανταποκριθούμε!

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Πανναξιακού για την στήριξη του και ελπίζουμε σε κάθε παιχνίδι, να γεμίζει το γήπεδο καθώς αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares