Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 22:29

Τι δήλωσαν για το Κυκλαδίτικο ντέρμπι Ρούσης και Παπαδόπουλος

Ακόμα ένα ντέρμπι Κυκλάδων θα διεξαχθεί στην Σαντορίνη, με τον γηπεδούχο ΑΟ Θήρας να φιλοξενεί τον Πανναξιακό, στο πλαίσιο της  15ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. 

Ο ΑΟ Θήρας, μεσοβδόμαδα νίκησε  τον Αίαντα Ευόσμου για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Θέλει να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να μπει ξανά σε τροχιά δεύτερης θέσης. Ο Γιώργος Ρούσης, ο οποίος φιλοξενεί στην Σαντορίνη την πρώην ομάδα του, έχει όλες τις αθλήτριές στη διάθεσή του. 

Στην αντίπερα όχθη ο Πανναξιακός, πήρε μια μεγάλη νίκη στο κύπελλο αποκλείοντας τον Άρη και η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση και στο -4 από τον τέταρτο Άρη και χρειάζεται άλλη μια μεγάλη νίκη για να ελπίζει στην τετράδα.  

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Ο Πανναξιακός είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό. Θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θέλουμε τη νίκη και να κάνουμε μία καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τα προηγούμενά μας παιχνίδια».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι όμως να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

STATS TIPS

Από την 5η αγωνιστική και μετά η Ντάλτον του Πανναξιακού παίρνει πάνω από 10 πόντους σε κάθε ματς, με εξαίρεση την 11η αγωνιστική και την ήττα από τον Ολυμπιακό που είχε 7.

Θήρας, 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΝ Πανναξιακός

Διαιτητές: Νικολόπουλος-Πρέντζας. Παρατηρητής: Μαυρικίδης. Επόπτες: Χατζηδούκας-Πατηνιώτης. Γραμματεία: Δρόσος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares