Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 03:28

«Βέλη» Ώρα Ευθύνης για τα εξοδολόγια και τους ορισμούς

Με επιστολή του ο συνδυασμός της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» αναφέρεται με καυστικό τρόπο στα εξοδολόγια διαιτησίας και στους ορισμούς αγώνων.

Αναλυτικά η επιστολή  

Μετά τις συνεχεις καταγελιες ομαδων οφειλει η ΕΠΣ να δωσει απαντησεις!!!!

Τελικα ρωτουμε για αλλη μια φορα υπαρχει ΔΣ;;;;

Γιατι αλλα αποφασιζονται και λεγονται στο συμβουλιο και αλλα εφαρμοζονται!!!!

Οι παραιτησεις μελων της πλειοψηφιας που ειχαν εκλεγει αλλα και αυτων που δεν ειχαν εκλεγει και ειχαν μπει "απο το παραθυρο" στο ΔΣ καθως και οι συνεχεις απουσιες μελων απο τα ΔΣ , προκαλουν μεγαλο προβλημα λειτουργιας......

Εμεις το φωναζουμε απο την αρχη οτι η ΕΠΣ δεν λειτουργει .....δεν μπορει κανενας διορισμενος ειδικος συμβουλος ουτε καμια μεταγραφη να καλυψει και να δικαιολογησει .....αυτο που στο κατω κατω επελεξαν τα Σωματεια!!!!

Βιωνουμε καταστασεις πρωτογνωρες.....με μαζωξεις και στα πλαισια απολαυσης ενος καφε οριζονται οι αγωνες σε ενα πρωταθλημα που ειναι ....ολοι το ψυθυριζουν.....το χειροτερο ολων των εποχων!!!!!

Κυριοι οφειλεται να σεβαστειτε , τουλαχιστον, τον κοπο και την οικονομικη "αιμοραγια" των παραγοντων και φυσικα τον ιδρωτα των ποδοσφαιριστων!!!!

Η μεταφορα ευθυνων σε προσωπα που νοιαζονται για μια φωτο στο φβ δεν σας εξιλεωνουν.....Οφειλετε να λειτουργησετε!!!!!

Σας ρωτουμε: Στο τελευταιο ΔΣ μας διαβεβαιωσε ο προεδρος και ο κ. Σουλτανης οτι φετος καμια ομαδα δεν πληρωνει ή δεν πληρωσε εξοδολογιο πανω απο 200 ευρω;;;; αληθεια ή ψεμα;;;;

Ποιον νομιζετε οτι κοροιδευετε;;;; Εμεις για αλλη μια φορα σας καλουμε να διοικησετε λειτουργωντας ισοτιμα για ολες τις ομαδες ......και κυριως να λειτουργησετε υπευθυνα και σοβαρα!!!!

Τελος , επειδη , πιστευουμε οτι υπαρχουν και μελη στο ΔΣ που νοιαζονται πραγματικα για το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο δεν θα αφησουν καποιους που "εσβησαν" απο το χαρτη του κυκλαδιτικου ποδοσφαιρου ιστορικα Σωματεια.....να πραξουν το ιδιο και με την ΕΠΣ Κυκλαδων!!!!!!

Ωρα ευθυνης για το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares