Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 12:31

Καράι: Θα δώσω τα πάντα για να σηκώσει ο Πανναξιακός το πρωτάθλημα

Η ικανοποίηση για την φετινή εικόνα, αλλά γενικότερα για την πορεία που πραγματοποιεί ο φετινός Πανναξιακός δεν είναι  κάτι που μπορεί αν εναποθέσει κάποιος ως ένα τυχαίο γεγονός, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας από τη Νάξο έχουν φροντίσει φέτος να γίνει ένα βήμα παραπάνω όσο αφορά την οργάνωση, πράγμα βέβαια που αντικατοπτρίζεται και στη γενική εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος.

Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι ήταν και ο Βασίλης Καράι που είχε προτάσεις συνεργασίας με άλλους συλλόγους των Κυκλάδων, αλλά όπως λέει και ο ίδιος ήταν πρόκληση γι αυτόν να φορέσει τη φανέλα ενός συλλόγου όπως είναι ο Πανναξιακός.

Ευχαριστώ

Μιλώντας αποκλειστικά στο sportcyclades.gr ο Βασίλης Καράι ευχαρίστησε δημόσια τον Πρόεδρο Μιχάλη Αγγελή και τον προπονητή Γιώργο Προμπονά που τον συμπεριέλαβαν ανάμεσα στις επιλογές του προηγούμενου καλοκαιριού: «Ήταν τιμή για εμένα να με επιλέξει ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας το καλοκαίρι… θεώρησα τιμητική την πρόταση της ομάδας και με την ευκαιρία τους ευχαριστώ».

O Καράι θα έλεγε κάποιος ότι δικαίωσε τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, καθώς είχε άμεση προσαρμογή με τη νέα του ομάδα, αποτελώντας ένα πιστό στρατιώτη και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιώργου Προμπονά: «Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε παιχνίδι. Ο Πανναξιακός διαθέτει βαριά φανέλα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μα πολύ καλά, γι αυτό κάθε εβδομάδα θέλουμε να τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις και τους αγώνες».

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τραγαίας, ΑΜΣ Φιλωτίου, Αστέρα Μαρμάρων και ΑΟ Πάρου και όπως λέει αυτό που ζει με τον κόσμο του Πανναξιακού είναι μοναδικό: «Είναι μοναδικό το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα που έχει τέτοιον κόσμο να την ακολουθεί. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας, τόσο τους πιο ένθερμους, όσο και τον απλό Πανναξιακό που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο».

DSC_0551.jpg

Τύχη

Βασικός και αναντικατάστατος, με δυνάμεις  να βγάλει δύο σερί ενενήνταλεπτα ο Καράι είναι από τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στους επίσημους αγώνες του Πανναξιακού, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει την πορεία του συλλόγου ικανοποιητική, αν και η πρωτιά θα ήταν το ιδανικό: «Ο Πανναξιακός είναι ομάδα που πρέπει να είναι πρώτη και αυτό επιδιώκουμε όλοι μας. Θεωρώ ότι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε την πρωτιά στον όμιλο, πράγμα που θεωρώ ότι μας αξίζει».

 Υπέρ των δύο ομίλων τάσσεται ο Βασίλής Καράι, καθώς είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι διεξάγεται ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων: «Σίγουρα πάνω στο κομμάτι της ποιότητας και του ανταγωνισμού του πρωταθλήματος θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα. Αν υπήρχαν δύο κατηγορίες δεν θα είχαμε το φαινόμενο να βλέπουμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων, πράγμα που μερικές φορές φέρνει και εμάς σε δύσκολη θέση. Σε γενικές γραμμές νομίζω πάντως ότι υπάρχει ανταγωνισμός και ειδικά στην δεύτερη φάση θα έχουμε δυνατές αναμετρήσεις».

Φαβορί

Όσο αφορά την πρόβλεψη για τον πρωταθλητή ο Βασίλης Καράι προβλέπει ανατροπές στη δεύτερη φάση: «Φαβορί σίγουρα και υπάρχουν… αλλά νομίζω ότι αυτά θα πρέπει αν το επιβεβαιώνουν και εντός αγωνιστικού χώρου με πράξεις. Ο Δεύτερος γύρος πιστεύω θα έχει ανατροπές, καθώς όλα τα παιχνίδια θα είναι τελικοί και ένας τελικός κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις. Για εμένα το ονειρεμένο σενάριο είναι ο Πανναξιακός να στεφθεί πρωταθλητής για ακόμη μία χρονιά και γι αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους».

DSC_0594.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares