Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 00:00

Κακόβουλη πράξη στο γήπεδο του Αρχίλοχου και καταδίκη από τον Μαρπησσαϊκό

Για πρακτικές του παρελθόντος μιλάει ο Μαρπησσαϊκός στην ανακοίνωση που εξέδωσε και μέσα από την οποία καταδικάζει την ενέργεια κάποιου ο οποίος με μπογιά έγραψε το όνομα της ομάδας στον τοίχο του γηπέδου του Αρχίλοχου.

Για εμάς που ασχολούμαστε χρόνια με το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει αποτελέσει στο παρελθόν σημείο τριβής μεταξύ των δύο συλλόγων.

Τα τελευταία χρόνια όμως τα πράγματα έχουν εξομαλυνθεί και το συγκεκριμένο γήπεδο απλά φιλοξενεί τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Αστέρα Μαρμάρων, του Μαρπησσαϊκού, αλλά και του Νηρέα.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν αν δυναμιτίσουν το κλίμα και αυτοί θα πρέπει να παραμεριστούν, από όποιον σύλλογο και να προέρχονται ή υποστηρίζουν οπαδικά.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. 
Η ΦΘΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares