Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 16:35

Με προβλήματα και χαμηλούς τόνους στο αυριανό παιχνίδι η Μικτή Νέων

Με αρκετά μικροπροβλήματα τραυματισμών να απασχολούν κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων ολοκληρώθηκε μόλις τώρα η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Βάρης ενόψει του αυριανού παιχνιδιού μα την ΕΠΣ Ρεθύμνου για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο ενωσιακός προπονητής Γιώργος Μοστράτος είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγή πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν θα μπορεί να στηριχτεί σε κάποια παιδιά από την αρχή του αγώνα.

Κατά τα άλλα η πολυμελής αποστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη βρέθηκαν στο πανέμορφο γήπεδο της Βάρης, όπου τους υποδέχτηκε ο εκτελών χρέη προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ ,  με καταγωγή από τη Σαντορίνη, κ. Ευάγγελος Καραμολέγκος.

Αυτό που επιθυμούν στο στρατόπεδο των Κυκλάδων είναι να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, γνωρίζοντας ότι έχουν απέναντι τους ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν δύσκολο αντίπαλο, με την πίστη όμως για το θετικό αποτέλεσμα να είναι έκδηλη, καθώς όλοι μας πιστεύουμε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν πετύχει κάτι μεγάλο για τις Κυκλάδες.


 Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 11:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το sportcyclades.gr σε συνεργασία με το rethymnosports.gr

ΕΠΣ Ρεθύμνου - ΕΠΣ Κυκλάδων [Live Stream]

956bb1971e6a1bd1ed51a43f00f12fde_XL.jpg

 


 Βίντεο και φωτογραφίες 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares