Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 09:46

Beach Soccer: Πρωταθλητής το Περίπτερο

beach_soccer_syros1

Στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Beach soccer στον Γαλησσα στο “Blaze Café” ο ομάδα του Περιπτέρου επικράτησε της ομάδας του Blaze και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός καθώς κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στην παραλία του Γαλησσά. Το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης ήταν η ομάδα του Blaze όμως για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το ότι σ’ έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Η ομάδα του περιπτέρου αιφνιδίασε τους αντιπάλους τους και με δύο γρήγορα γκολ πήρε κεφάλι στο σκορ, έχοντας μάλιστα αβαντάζ δύο τερμάτων. Το Blaze προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, αυτό έγινε προς το τέλος του πρώτου 12λέπτου, όμως το Περίπτερο με την σέντρα έκανε το 3-1 και η πρώτη περίοδος έληξε με την ομάδα του Περιπτέρου να είναι μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά. Στο δεύτερο 12λεπτο οι ποδοσφαιριστές του Blaze μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι. Πίεζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το αυτογκόλ του Καλόγερα σε 3-3. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στους πάγκους για την ολιγόλεπτη ξεκούραση με το σκορ να είναι ισόπαλο ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Το τελευταίο 12λεπτο ξεκινούσε, το παιχνίδι θα το κέρδιζε η ομάδα με τα μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα αλλά και η πιο τυχερή. Το περίπτερο με σουτ του Νάσσου πέρασε μπροστά στο σκορ, όμως το Blaze  με τον Φραγκιά ισοφάρισαν εκ νέου σε 4-4. Τελικά ο αγώνας κρίθηκε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε όταν ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου του Φώτη Ρηγούτσου κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του τέρματος του Blaze. Στα εναπομένοντα δευτερόλεπτα δεν άλλαξε κάτι και έτσι το Περίπτερο αναδείχθηκε πρωταθλητής.

beach_soccer_syros2

Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέλαβε το Severo που επικράτησε στον μικρό τελικό της ομάδα του Κινίου με 8-7.

Περίπτερο – Blaze kafe 5-4

Δωδεκάλεπτα: 3-1, 0-2, 2-1

Σκορερ: Περίπτερο: Αντώνης Καλόγερας 1, Άκης Μανολιώς 2, Φίλιππας Νάσσος 1, Φώτης Ρηγούτσος 1. Blaze Cafe: Χρήστος Ζαχαρίου 1, Μιχάλης Φραγκιάς 2, Αντώνης Καλόγερας 1 (αυτογκολ).

Διαιτητες: Μάριος Βακόνδιος, Στέφανος Βακόνδιος

Περίπτερο: Φραγκίσκος Σαργολόγος, Αντώνης Καλόγερας, Άκης Μανολιώς, Φίλιππας Νάσσος, Γιώργος Βασάλος, Γιώργος; Ρογγότης, Ανέστης Ρογγότης, Μπενίτος Σαγκινέτος, Φώτης Ρηγούτσος.

Blaze Cafe: Δημήτρης Πρίντεζης, Γιώργος Πρίντεζης, Μιχάλης Ρούσσος, Γιάννης Μουδράκης, Χρήστος Ζαχαρίου, Μιχάλης Φραγκιάς, Γιώργος Ρούσσος, Γιάννης Περρής, Νίκος Λουμής.

Οι βραβεύσεις:

Ο πιο μεγάλος ποδοσφαιριστής που ήταν ο Δημήτρης Πρίντεζης. Για τον πιο κουραστικό παίκτη του πρωταθλήματος οι διαιτητές ψήφισαν τον Αντώνη Καλόγερα. Την πιο επιτυχημένη εμφάνιση φορούσε η ομάδα του Severo café, ο καλύτερος τερματοφύλακας που ήταν ο Κώστας Συριανός, για το ωραιότερο τέρμα που  σημείωσε ο Κυριάκος Μανουδάκης και MVP που ψηφίστηκε ο Φραγκίσκος Σαργολόγος.

Επίσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους οι διαιτητές του πρωταθλήματος Μάριο Βακόνδιο και Στέφανο Βακόνδιο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares