Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 19:24

Θοδωρής Δάρας: Η Μικτή παρέχει τις βάσεις για το βήμα παραπάνω…

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από τα ξέφρενα πανηγύρια μετά τη νίκη (3-0) των νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων επί της αντίστοιχης της Ξάνθης που σηματοδότησε την πρόκριση στις “4” καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων την περασμένη Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης.

dsrgdfgfds_8.jpg

Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία. Πολύ σημαντική. Δίνει αυτοπεποίθηση σε όλα τα μέλη της Ένωσης και πολύ περισσότερο στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. “Ξυπνάει” για τα καλά τον ποδοσφαιρικό και μη κόσμο των Κυκλάδων και αποδεικνύει περίτρανα πως γίνεται ένα σοβαρό έργο και όλα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Ορθά λοιπόν πανηγυρίστηκε η επιτυχία αυτή, η οποία είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ. Το χαμόγελο των πρωταγωνιστών είναι μέχρι τα αυτιά και κανείς δεν τους αδικεί για αυτό. Κέρδισαν το χειροκρότημα και τον σεβασμό όλων και τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Σε συνέχεια των αφιερωμάτων του “SportCylades” και μετά τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του Μάρκου Λιέα και Νίκου Παντελαίο, άλλος ένας πρωταγωνιστής των νησιωτών μίλησε στον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά. Για τον Θοδωρή Δάρα ο λόγος…

dsrgdfgfds_6.jpg

Ο νεαρός άσος του ΑΟ Μυκόνου, θεωρείται από πολλούς ως παίκτης πολυεργαλείο. Πολύ σταθερός στην απόδοσή του, παίζει πολύ καλή όλη την δεξιά πτέρυγα …πονοκεφαλιάζοντας ευχάριστα τους προπονητές του, ενώ ήταν εκείνος που έκανε το πάρε-βάλε στον Μάρκο Λιέα για να πετύχει το τρίτο γκολ των Κυκλάδων επί της Ξάνθης. Μάλιστα, αποτελεί την περίπτωση «το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει», αφού είναι γιος του Δημήτρη Δάρα, πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή επί σειρά ετών του ΑΟ Μυκόνου, νυν γενικό αρχηγό του συλλόγου, σεβάσμιος στο νησί των ανέμων και σίγουρα περήφανος για το παλικάρι του.

Οι ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου είναι για πολλούς μία από τις καλύτερες των Κυκλάδων, με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκκά να έχει επενδύσει στις μικρές ηλικίες προσλαμβάνοντας διπλωματούχους προπονητές και κάνοντας συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, όπου έχουν πάρει μεταγραφή αρκετοί ντόπιοι ποδοσφαιριστές.

Στα της συνέντευξης, ο Θοδωρής Δάρας εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ εξυμνεί τόσο τον προπονητή του στην μικτή, τον Γιώργο Μοστράτο, όσο και τους συμπαίκτες του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «με τα παιδιά είμαστε μια οικογένεια κι αυτό έχει συμβάλει στα μέγιστα»! Ας τον απολαύσουμε λοιπόν…

 

-Θοδωρή, οι Κυκλάδες βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Το περιμένατε γενικά σαν ομάδα κι εσύ προσωπικά να φτάσετε μέχρι εδώ;

«Σίγουρα το ότι βρισκόμαστε στις “4” καλύτερες ομάδες της Ελλάδος δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα από την αρχή ήταν πεπεισμένη πως μπορεί να κάνει μεγάλα βήματα και αυτό έγινε. Προσωπικά ήμουν και παραμένω πολύ αισιόδοξος για μια καλή πορεία πράγμα, όπως και ήρθε».

dsrgdfgfds_1.jpg

-Θεωρείς πως η παρουσία του Γιώργου Μοστράτου στον πάγκο της ομάδας, έχει την δική του συμβολή στην επιτυχία αυτή;

«Εννοείται πως ο μεγαλύτερος παράγοντας αυτής της επιτυχίας δεν είναι άλλος από τον προπονητή μας, τον κύριο Γιώργο Μοστράτο. Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχει σταθεί δίπλα μας όλον αυτό τον καιρό και έχει αναπτύξει ένα πολύ ξεχωριστό δεσμό ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή όπως και έχει συμβάλει στο μέγιστο ώστε οι Κυκλάδες να γίνουν μια οικογένεια και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».

 

-Μετά το τέλος του ματς, άπαντες αφιερώσατε τη νίκη-πρόκριση στον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ, τον Νίκο Παρίση. Εσύ προσωπικά θα ήθελες να την αφιερώσεις και κάπου άλλου;

«Πρώτα από όλα στον κύριο Νίκο και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Αμέσως μετά στον τερματοφύλακα μας τον Κέβιν και εννοείται στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, στους φίλους μου και στην οικογένειά μου, οι οποίοι με στηρίζουν πάντα».

-Ήσουν αυτός που από δική σου ασσίστ προήλθε το τρίτο γκολ της ομάδας σου, στο ματς με την ΕΠΣ Ξάνθης. Πως αισθάνθηκες όταν είδες τον συμπαίκτη σου, τον Μάρκο Λιέα να αξιοποιεί στο έπακρον την μπαλιά σου;

«Δεν ήταν τόσο η ασσίστ, όσο η ικανοποίηση ότι το παιχνίδι …κλείδωνε. Όσο για τον Μάρκο, ο οποίος είναι ένας φίλος του οποίου του έχω μεγάλη αδυναμία, δεν είχα αμφιβολία πως θα αστοχούσε. Και άλλωστε το επιβεβαιώνουν και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί…».

dsrgdfgfds_2.jpg

 -Ανήκεις στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Μυκόνου. Πιο το όνειρο που έχεις για το ποδόσφαιρο και αν θεωρείς ότι η Μικτή θα λειτουργήσει θετικά για να φτιάξεις μια καριέρα;

 «Ναι εδώ και έντεκα χρόνια ανήκω στον ΑΟ Μυκόνου, όπου όλα αυτά τα χρόνια έχει συντελέσει στο να προωθήσει πολλά παιδιά και από παλαιότερες γενιές σε υψηλές κατηγορίες χωρίς να έχουν στερηθεί το παραμικρό. Φυσικά το όνειρό μου όπως και πολλών άλλων παιδιών την ηλικίας μου, είναι να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Μικτή παρέχει τις βάσεις για το βήμα παραπάνω και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην προώθηση των ποδοσφαιριστών που την εκπροσωπούν».

dsrgdfgfds_3.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares