Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 08:27

Στο 8ο όμιλο οι ομάδες μας. Ετοιμάζεται το πλάνο για τη νέα Δ' Εθνική!

d_e8niki_pannax_aom_logos

Όπως αναμενόταν οι δύο ομάδες μας ΑΟ Μυκόνου και Πανναξιακός, που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της  Δ’ Εθνικής, θα είναι στον 8ο όμιλο μαζί με άλλες 12 ομάδες οι οποίες είναι:

1.Ελπιδοφόρος (ΕΠΣ Αθηνών)
2.Αιγάλεω (ΕΠΣ Αθηνών)
3.Φωστήρας (ΕΠΣ Αθηνών)
4.Αγιαξ Ταύρου (ΕΠΣ Αθηνών)
5.ΑΟ Περιστερίου (ΕΠΣ Αθηνών)
6.Νέα Ιωνία (ΕΠΣ Αθηνών)
7.Τράχωνες (ΕΠΣ Αθηνών)
8.Μελίσσια (ΕΠΣ Αθηνών)
9.Αγία Παρασκευή (ΕΠΣ Αθηνών)
10.Μύκονος (ΕΠΣ Κυκλάδων)
11.Πανναξιακός (ΕΠΣ Κυκλαδών)
12.ΑΕ Κως (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Το κυριότερο μέρος του καταρτισμού των ομίλων της φετινής Δ' Εθνικής έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ. Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου με τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Αντώνη Ραμπαβίλα, πραγματοποιήθηκε το ξεκαθάρισμα των συμμετοχών στο νέο πρωτάθλημα, στο οποίο όλα δείχνουν θα πάρουν μέρος από 126 έως 133 ομάδες. Ο λόγος της παραπάνω απόκλισης σχετίζεται με την εκκρεμότητα που υπάρχει στις συμμετοχές επτά ομάδων που προέρχονται από τη Football league II. Συγκεκριμένα, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο Μακεδονικός Νεάπολης και ο Κεραυνός Κερατέας, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων για Παναιγιάλειο, Κόρινθο, Αίαντα Σαλαμίνας και Ασπρόπυργο, οι οποίοι με τα μέχρι τώρα δεδομένα υποβιβάζονται στη Δ' Εθνική. Κατά τα άλλα, δεδομένη είναι η παρουσία στην κατηγορία για 74 ομάδες από την περσινή Δ' Εθνική, για 48 ομάδες που κέρδισαν την άνοδο φέτος και για άλλες 4 (Αγία Παρασκευή, Κοζάνη, Εθνικός Φιλιππιάδας και Ολυμπιακός Χαρσονήσου), που υποβιβάστηκαν από τη Football league II (συνολικά 126 ομάδες). Από τα 56 σωματεία που ανέβηκαν από τις τοπικές Ενώσεις της χώρας, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα οκτώ εξ αυτών. Ο λόγος για τον ΑΟ Τεγέας (ΕΠΣ Αρκαδίας), τον Αστέρα Παραποτάμου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), τον Ηρακλή Ατσικής (ΕΠΣ Λέσβου), τον Ατρόμητο Σπερχογείας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), τον Ηρακλή Νέου Ζυγού (ΕΠΣ Ξάνθης), τον ΑΟ Μεσοποτάμου (ΕΠΣ Λευκάδας-Πρεβέζης), τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου (ΕΠΣ Τρικάλων) και τον Διαγόρα Πολυδρόσου (ΕΠΣ Φωκίδας). Συν τοις άλλοις, πέντε ομάδες από την περσινή Δ' Εθνική (Αστέρας Ρόκκα, Σπάρτη, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Ολυμπος Λεπτοκαρυάς, Νέα Καλλικράτεια), δεν θα παρουσιαστούν στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Αναφορικά με τις προτάσεις που θα καταθέσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης (11.00), τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα ζητήσουν την κάλυψη των εξόδων από την ΕΠΟ για τρεις μετακινήσεις κάθε σωματείου των νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου (20αμελείς αποστολές), κάτι που συνέβαινε και κατά την περσινη σεζόν. Παράλληλα, θα προταθεί η βράβευση και η πριμοδότηση με 1.000 ευρώ σε δύο σωματεία από καθένα όμιλο του περσινού πρωταθλήματος, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ποινές. Ο λόγος για τα σωματεία:
1ος Ομιλος: ΑΕ Πιερέων, Μ. Αλέξ. Ν. Ζίχνης
2ος Ομιλος: Εθνικός Σοχού, Θερμαϊκός Θέρμης
3ος Ομιλος: Κάστορας, Πυρσός Γρεβενών
4ος Ομιλος: Οικονόμος Τσαριτσάνης, Θύελλα Πετρωτού
5ος Ομιλος: Οδυσσέας Νυδρίου, Φιλοθέη Αρτας
6ος Ομιλος: Τριταιϊκός, Εράνη Φιλιατρών
7ος Ομιλος: Κρανίδι, ΑΟ Λουκισίων
8ος Ομιλος: Αθηναϊκός, ΑΟ Περιστερίου
9ος Ομιλος: Ολυμπιακός Λαυρίου, Μοσχάτο
10ος Ομιλος: Γιούχτας, Ρεθυμνιακός.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares