Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 14:06

Με την ΕΠΣ Ηρακλείου στον ημιτελικό η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων

Το εμπόδιο της ΕΠΣ Ηρακλείου καλείται να ξεπεράσει στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στην κλήρωση που έγινε πριν λίγο στα γραφεία της ΕΠΟ και το sportcyclades.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει, η κληρωτίδα «μίλησε» και πλέον τα παιδιά του Γιώργου Μοστράτου καλούνται να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση, καθώς αυτό που τα χωρίζει από τον πρώτο τελικό της ιστορίας της ένωσης μας είναι μόλις ένα παιχνίδι.

Ο άλλος φιναλίστ θα κριθεί ανάμεσα στις ΕΠΣ Μακεδονίας και ΕΠΣ Αχαΐας.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας, ο πιθανότερος τόπος διεξαγωγής του Final Four είναι η Λιβαδειά, την επόμενη εβδομάδα του Πάσχα, δηλαδή μεταξύ 10 και 13 Απριλίου.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι,  το κλίμα στην Μικτή μας ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς υπάρχει πίστη σε αυτά τα παιδιά που ήδη έχουν καταφέρει πολλά πράγματα, κάνοντας περήφανους όλους τους Κυκλαδίτες.

Ο Γιώργος Μοστράτος ήδη έχει μελετήσει τους τρεις αντίπαλους και έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα και το πλάνο πάνω στο οποίο θα προετοιμάσει την ομάδα για τις δύο ιστορικές αναμετρήσεις.

Παράλληλα έγινε και η κλήρωση τους Final Four παίδων που θα γίνει επίσης στη Λιβαδειά, όπουθα συναντηθούν στους ημιτελικούς οι: ΕΠΣ Αθήνας - ΕΠΣ Δράμας και ΕΠΣ Αχαΐας - ΕΠΣ Ξάνθης.

2.jpg

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares