Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 11:56

Το ευχαριστώ του Θοδωρή Καραβά

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κρίνεται η επάνοδο του ΑΣ Ίου στο φετινό πρωτάθλημα, όπου με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες ολοκλήρωσε με 16 βαθμούς.

Όπως είχαμε γράψει με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του στο sportcyclades.gr ο προπονητής της ομάδας της Ίου, κ. Θόδωρος Καραβάς είναι ο αρχιμάστορας της επιτυχίας, καθώς μετουσίωσε την εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου σε επιτυχία, που φυσικά ανήκει σε όλο το νησί.

Ο ίδιος με τη χρονιά να ολοκληρώνεται αναμένει τις εκλογές στον σύλλογο προκειμένου να συζητήσει με τη νέα διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας, ωστόσο με προσωπικό του μήνυμα θέλησε να στείλει το δικό του ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του ΑΣ Ίου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Α.Σ ΙΟΥ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου , με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδος, τη σεζόν που μας πέρασε.
Τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στις ακαδημίες, τους φιλάθλους που μας στήριξαν όλη τη χρονιά, τους χορηγούς καθώς και τα ΜΜΕ που κάλυψαν τις δράσεις της ομάδας.

Τον προπονητή των ακαδημιών κ. Σακιριανό και τον Βολικάκη Σταύρο για την συνεργασία μας.

Η ομάδα έτρεξε τη χρονιά μετά την πολύχρονη απουσία της απο τα γήπεδα των Κυκλάδων, μια χρονιά με πολλά ταξίδια σε ένα δύσκολο όμιλο. Μια χρονιά όμως γεμάτη ‘’ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ΄΄ με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Κουραστήκαμε –διαφωνήσαμε-τραυματιστήκαμε-στεναχωρεθήκαμε-χαρήκαμε-πανηγυρίσαμε , αλλά αυτά όμως πάντα μαζί, μια αγκαλιά –μια γροθιά, όπως αρμόζει στην «ΟΜΑΔΑ».

Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου.Ταλέντο-δύναμη-πάθος-εμπειρία.Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που συνεργαστήκαμε.

Καλή επιτυχία στην ομάδα την καινούργια σεζόν , εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα».
ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

29468123_10211878447822537_5513824250494794435_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares