Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 23:28

Άνω Σύρος: Διπλή μεταγραφική κίνηση με Στόιτσεφ και Αλιφραγκή….

ano_siros_banner

Πριν λίγα λεπτά η Άνω Σύρος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βούλγαρου μεσοεπιθετικού Στόι Στόιτσεφ και του νεαρού μέσου Σπύρου Αλιφραγκή.

Η Διοίκηση της Άνω Σύρου θωρακίζει τον χώρο του κέντρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποκτώντας τον 23χρονο Βούλγαρο Στόιτσεφ, ο οποίος είναι γνώριμος στα γήπεδα των Κυκλάδων από το πέρασμα του στον Α.Ο Πάρου την περίοδο 2008-2009, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Τορπέντο Μποροβάν, ομάδα Δ΄ Εθνικής στην Βουλγαρία. Πολλές λύσεις στα αγωνιστικά πλάνα του Μάκη Πούλου αναμένεται να δώσει και ο 17χρονος Σπύρος Αλιφραγκής, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν μικρός. Ο Συριανός στην καταγωγή Αλιφραγκής έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Σύρου και ήταν αναντικατάστατο μέλος της Μικτής Κυκλάδων ώσπου μετακόμισε στην ομάδα under 17 του Ατρόμητου Αθηνών, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι.

Πληροφορίες από την Σύρο λένε ότι ίσως αύριο έχουμε την ανακοίνωση ενός ακόμα τρανταχτού ονόματος που αναμένετε να ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ωστόσο οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί αφού έντονη κινητοποίηση παρατηρείτε εντός της Σύρου, όπου τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τον «επαναπατρισμό» αρκετών ποδοσφαιριστών που κατά το παρελθόν άνηκαν στο δυναμικό της Άνω Σύρου.

Ο Στερεοελλαδίτης τεχνικός της Άνω Σύρου Μάκης Πούλος δηλώνει ικανοποιημένος με την κινητοποίηση του Δ.Σ για την άμεση ενίσχυση της ομάδας και ετοιμάζετε να πιάσει δουλειά την  Τετάρτη όπου είναι και η πρώτη της ομάδας στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares