Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 00:41

Τα συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Σε αυτό το ποστ θα αναρτούνται οι συγχαρητήριες επιστολές και ανακοινώσεις προς την Κυπελλούχο Κυκλάδων, Θύελλα Καμαρίου.

Παμμηλιακός Α.Σ.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο του Παμμηλιακού θέλουμε να συγχαρούμε τη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων και να της ευχηθούμε να έχει ανάλογη πορεία και στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα εκπροσωπήσει της Κυκλάδες.

Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου και  συγχαίρω την ομάδα Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σε ένα από τους πιο συναρπαστικότερους τελικούς του θεσμού του Κυπέλου Κυκλάδων στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο και να χαρίσει στους φίλους της χαρούμενες και πανηγυρικές στιγμές.

Αξίζουν συγχαρητήρια πολλά στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία, στο επιτελείο του σωματείου και στους ενθουσιώδεις φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Το  Επαρχείο Θήρας στέκεται δίπλα σας όπως και σε κάθε αθλητικό σωματείο της Π. Ε. Θήρας και υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες.

Εύχομαι καλή δύναμη, καλή συνέχεια και ξανά νέες επιτυχίες.

Τζούρος Ελευθέριος

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θύελλας Καμαρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και όλους τους αθλητές, το προπονητικό τιμ και τους ιθύνοντες της ποδοσφαιρικού συλλόγου του Πανθηραϊκού για τη συμμετοχή τους ως φιναλίστ της διοργάνωσης.

Η παρουσία δυο ομάδων του νησιού μας στον τελικό του κυπέλλου καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την άνθιση του αθλητισμού που συντελείται τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας.
Με προσήλωση στο στόχο, μεθοδικότητα και συστηματική προσπάθεια κατάφεραν οι δύο σύλλογοι μια σπουδαία διάκριση κάνοντας περήφανο κάθε Σαντορινιό φίλο του αθλητισμού.

Ευχόμαστε ολόψυχα «καλή επιτυχία» στη συνέχεια των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Τζούρος Ελευθέριος

Πανσιφναϊκός

Ο Πανσιφναϊκος Αθλητικός Σύλλογοσ θελει να συγχαρεί την ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ η οποία κατέκτησε επ' άξια το κύπελλο Κυκλάδων!  Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα τέτοιες επιτυχίες και καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους για το Πρωτάθλημα !!!!

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares