Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 22:12

Τσόπελας: Σπανίζουν σωματεία σαν τον Πανθηραϊκό, τους ευχαριστώ

Ο Πανθηραϊκός τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, σημειώνοντας την μεγαλύτερη επιτυχία του Σαντορινιού ποδοσφαίρου και πλέον ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει.

 Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στο sportcyclades.gr ο Γιάννης Τσόπελας είχε τονίσει τη σιγουριά του για την σωτηρία της ομάδας, με τον ικανότατο παίκτη να πέφτει μέσα στις προβλέψεις του στο απόλυτο.

Ο Γιάννης Τσόπελας με δηλώσεις του μέσα από τη σελίδα μας ευχαριστεί τους ανθρώπους του συλλόγου, τονίζοντας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Πανθηραϊκού για την πολύ καλή αντιμετώπιση που υπήρχε στο πρόσωπό μου όπως και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήταν πολύ εντάξει στις υποχρεώσεις τους πράγμα που σπανίζει σε ομάδες αυτής της κατηγορίας. Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καμπουρακη τον Αλέξη Κωσταντόπουλο Χάρη τον Σαρρή την κ. Άννα που μας μαγείρευε και έτρεχε για εμάς καθημερινά τον Χρήστο Ξάνθη τον γυμναστή μας Μιχάλη τσορμπατζακη και τους φροντιστές της ομάδας Αντώνη Χατζηαντωνίου και Μάρκο Κούρο».

Αναφορικά με τον στόχο του Κυπέλλου που χάθηκε, ο παίκτης του Πανθηραϊκού, τόνισε: «Θα ήθελα να μπορούσα να παίρναμε και το κύπελλο να ολοκληρωθεί η χρονιά τέλεια αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με το μέλλον του στον σύλλογο, ο Γιάννης Τσόπελας, είπε: « Θα ηρεμήσω λίγο το διάστημα που απομένει και όταν η ομάδα οργανωθεί διοικητικά (έχουν να κάνουν συμβούλιο) θα συζητήσουμε. Βέβαια υπάρχει ενδεχόμενο να μη βρίσκομαι στην Ελλάδα τη νέα σεζόν αν όλα πάνε καλά θα αποφασίσω το καλύτερο για εμένα».

Βέβαια ο παίκτης που προσέφερε τα μέγιστα στον Πανθηραϊκό, δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του: «Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο του νησιού και ιδιαίτερα στους φανατικούς φιλάθλους μας που δεν έλειπαν από κοντά μας».

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares