Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 00:42

Ολοκλήρωσε κατακτώντας την δεύτερη θέση ο Πανθηραϊκός

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Πανθηραϊκός έπαιξε για τη φανέλα και την ιστορία του στην τελευταία αγωνιστική της Γ΄Εθνικής, όπου μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας, επικράτησε της Τριγλίας Ραφήνας με 1-3 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας με τον Α.Ο Χαλκίς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανθηραϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα καθόλη τη διάρκεια και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 31’. Ο Ντάμζι με όμορφη ενέργεια τροφοδότησε τον Περιάλη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Διαμαντή Ζωντό, και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.

Η ομάδα της Ραφήνας ισοφάρισε άμεσα, αφού στο 33’ ο Καραγιάννης με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο και δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές. Τελικά στο 74’ και έπειτα από υπέροχο συνδυασμό και πολλές εναλλαγές της μπάλας, ο Τσόπελας σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντάμζι με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-2.

Η υπεροχή του Πανθηραϊκού συνεχίστηκε και έτσι στο 91’ έγινε το 1-3, με τον Κοσταντίνοφ να συνδυάζεται άψογα με τον Μάνιας και τον τελευταίο με αριστερό σουτ να σφραγίζει τη νίκη της Κυκλαδίτικης ομάδας.

Ο Ανδρέας Σκέντζος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κανελίδης, Τσόπελας, Ζέλιος, Αγοραστός, Λούκα, Κεφαλάς, Μάνιας, Κοσταντίνοφ, Ντάμζι, Πολυκρέτης, Περιάλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ντούμος, Συνολάκης και Καμπόσος, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Φύτρος, Καλαμάτας και Καμπούρης.

Η τελική βαθμολογία

2018-04-02_1.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares