Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011 20:26

Ο Στέφανος Ψαρράς στην τεχνική ηγεσία του Φιλωτίου, την Πέμπτη η πρώτη…

TOYRNOYA_MANOLIS_MAKARIS

Τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα ανάγκασαν το Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου να καταψηφίσει το ενδεχόμενο της πρόσληψης του Στέφανου Μεϊμάρογλου και να προχωρήσει σε μία πιο προσιτή και οικονομική  λύση για τον πάγκο της ομάδας .

sima_aofΟ περσινός αρχηγός της ομάδας του Φιλωτίου Στέφανος Ψαρράς μετά την  χθεσινή σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου, είναι αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας του Φιλωτίου στην Α΄ κατηγορία Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Στα τμήματα υποδομών εξετάζονται 2-3 περιπτώσεις προπονητών και η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Μετά  την πρόσληψη του Στέφανου Ψαρρά το Δ.Σ προγραμμάτισε για Την Πέμπτη 25/8 στο γήπεδο του Φιλωτίου την έναρξη της  προετοιμασίας της ομάδας, αφού προηγηθεί αύριο στις 21:00, συνάντηση παιχτών και της  Διοίκησης όπου θα παρουσιαστούν οι προπονητές της ομάδας και θα γίνει ψηφοφορία για την ανάδειξη των αρχηγών για την νέα σεζόν. Στην συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι στόχοι για την νέα σεζόν, καθώς και σκέψεις, προτάσεις και προβλήματα που μπορεί να απασχολήσουν την ομάδα.

Ένα από τα θέματα που «καίνε» το Δ.Σ είναι η έδρα της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεδομένου ότι η συμμετοχή του Φιλωτίου φέτος στην Α΄ προϋποθέτει γήπεδο με χόρτο, που ως γνωστών δεν διαθέτει το Φιλώτι. Έτσι λοιπόν γίνετε αγώνας δρόμου από την Διοίκηση ώστε να προμηθευτεί την κατάλληλη άδεια από τον Δήμο Νάξου για την χρησιμοποίηση του ΔΑΚ Νάξου ως φυσική έδρα της ομάδας για την σεζόν 2011-2012.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares