Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 10:16

Η ακτινογραφία της ΕΠΣ Ηρακλείου

Η Μικτή ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και απέναντι της θα βρει την ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία θα διεκδικήσει για 6η φορά την είσοδο της σε τελικό.

Οι Κρητικοί μετρούν 2 κατακτήσεις πρωταθλήματος και φαντάζουν ένας πανίσχυρος αντίπαλος, απέναντι στα παιδιά του Γιώργου Μοστράτου που έχουν να παρατάξουν την ψυχή και την ποιότητα που διαθέτουν.  

Τη "δικιά μας" Μικτή τη ξέρουμε όμως για να δούμε τη πορεία των Κρητικών. Στο πρώτο γύρο οι Ηρακλειώτες κατάφεραν να περάσουν ως 2οι σε ισοβαθμία με την ΕΠΣ Ρεθύμνου με 15 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες και μόλις μία ήττα από την Πρωτοπόρο με σκορ 3-1. 

Συνεχίζουμε στην φάση των "16" με σκορ 3-0 όπου εκεί ως τυπικά γηπεδούχοι οι Κρητικοί ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, διότι  στο 12' άνοιξε το σκορ με τον Κουτεντάκη, ο οποίος έκανε το 1-0.  Στο 69’ η ομάδα του κ. Ιωάννη Χατζησεβαστού με τον Σμπώκο και στο 77’ έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε το Ταμπουράκης στο 79'.

Νέοι ΕΠΣ Ηρακλείου (Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Στακάκης (61' Τσαμπουράκης), Παπαδάκης, Σμπώκος, Γκλεζάκος (64' Μανιουδάκης), Γκίκα, Σαβουϊδάκης, Βοργιάς (70' Ροδίτης), Πακιουφάκης (79' Κατσαμάνης), Κουτεντάκης, Μαμουλάκης

Νέοι ΕΠΣ Άρτας (Σιαπέρας): Μπαλαούρας, Μπασιαδήμας, Κατσιγιάννης (46' Πάνος), Θεοδώρου, Σίμος, Κανάρας (62' Μπόκος Γ.), Μπολιεράκης, Μίκροβας, Μίγδος, Ζοτάι (75' Κώτσης), Κακοχρήστος (80' Παππάς)

Στο "σκαλί" πριν τους τελικούς "4" η ΕΠΣ Ηρακλείου βρήκε την ΕΠΣ Σερρών από την οποία είχε χάσει πέρυσι στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με σκορ 3-2. Αυτή τη φορά όμως πήρε το αίμα της πίσω καθώς πήρε τη νίκη και την πρόκριση επί των Σερραίων με σκορ 0-2, με τον Κουτεντάκη στο 40' και τον Μαμουλάκη στο 68'.

ΕΠΣ Σερρών (Γιάννης Κόκκινος): Γκαϊδατζάκης, Τζελέπης, Γιαγτζόγλου, Μυλωνάς, Μακράκης (83' Μάδι), Βαλαβανίδης (71' Βεντούζης), Αλεξιάδης (53' Κυριακίδης), Νέος, Χατζηπαυλίδης, Σιψής, Αποστολόπουλος.

ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Σμπώκος, Μανιουδάκης, Πακιουφάκης (56' Στακάκης), Γκίκας, Κουτεντάκης (88' Βοργιάς), Παπαδάκης, Σαβουϊδάκης, Μαμουλάκης, Ροδίτης (83' Λίλο), Τσαμπουράκης (75' Ζηδιανάκης).

Πλέον η ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου με τον αέρα που του δίνει η εμπειρία του, είναι αισιόδοξος για την πρόκριση της στον τελικό.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares