Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 14:44

Με ψηλά το κεφάλι στον Μικρό Τελικό η Μικτή Νέων της ΕΠΣΚ [pics-vid]

Η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες της Ελλάδας, καθώς στον πρώτο ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βάρης κοίταξε κατάματα το μεγάλο φαβορί της ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά γνώρισε την ήττα με 1-2 χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες.

Πλέον το συγκρότημα των Κυκλάδων θα αγωνιστεί την Παρασκευή στον Μικρό Τελικό για τις θέσεις 3-4.

Δύο φορές προηγήθηκαν οι Κρητικοί με τον Πακιουφάκη και τον Βοργιά, ενώ για τις Κυκλάδες είχε ισοφαρίσει ο Παντελαίος.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της μητέρας του προπονητή των Κυκλάδων, Γιώργου Μοστράτου, Δήμητρας, που απεβίωσε την προηγούμενη του αγώνα.

Το ματς

Με πολύ πάθος και ένταση ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης για τις Μεικτές. Η ομάδα του Ηρακλείου μάλιστα κατάφερε στο 20ο λεπτό του αγώνα να ανοίξει το σκορ με γκολ του Πακιουφάκη ύστερα από σέντρα του Μαμουλάκη και αδράνεια της άμυνας των Κυκλάδων.

Οι Κρητικοί λίγο έλειψε στο 28 και το 32 του αγώνα να διπλασιάσουν τα τέρματα αλλά η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Τρομερή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια έχασε ο Γρυλάκης για τις Κυκλάδες με το σουτ του στο 36ο λεπτό να σταματάει στο δοκάρι του Ψημόπουλου. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους Ηρακλειώτες να προηγούνται με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι από τις Κυκλάδες ισορρόπησαν το ματς.  Ο Παντελαίος ήταν αυτός που με ωραία σουτ  στο 65 έκανε το 1-1 αυξάνοντας τις ελπίδες για πρόκριση στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μοστράτος με χαρακτηριστική κίνηση κοιτώντας και δείχνοντας προς τον ουρανό αφιέρωσε το γκολ στην μητέρα του.

Οι φιλοξενούμενοι από το Ηράκλειο στο 77 πήραν και πάλι προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Βοργιά να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και αδράνεια του Ψύλια.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γιώργος Μοστράτος): Ψύλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μαργαρίτης (92' Κοιλιακούδης), Μπέτσα, Ξαγοράρης, Παντελαίος, Γρυλάκης (83΄Καραμολέγκος), Λιέας, Λέκας (73΄Γκούφας), Σαρρής (51΄Καλογεράς)

Πάγκος: Ζουγανέλης, Μπουρνγένης, Παραβάλος, Καράβελας

ΕΠΣ Ηράκλειου (Χατζησεβαστός): Ψημόπουλος, Σμπώκος, Γκίκα, Μανιουδάκης, Παπαδάκης (55΄Λίλο), Σαβουιδάκης, Τσαμπουράκης (46΄Σταράκης), Κουτεντάκης, Μαμουλάκης (85΄Ζηδιαδάκης), Ροδίτης (72΄Βοργιάς), Πακιουφάκης

Πάγκος: Σπακάκης, Τζιβιανάκης, Λίλο, Νεοκοσμίδης, Φαϊτάκης, Βοργιάς, Εγκλεζάκος.

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares