Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 00:57

Με Αχαΐα στον μικρό τελικό οι Κυκλάδες, Μακεδονία - Ηράκλειο ο τελικός

Σε ένα ματς με πολύ ένταση από το πρώτο λεπτό η ΕΠΣ Μακεδονίας κατάφερε να πάρει το 2ο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ Νέων νικώντας με 4-1 την ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία θα βρεθεί στον δρόμο της ΕΠΣ Κυκλάδων στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Αν και η Αχαΐα ξεκίνησε δυνατά έμεινε από το 35ο λεπτό με 10 παίχτες καθώς ο Ντούκας υπέπεσε σε πέναλτι, και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν καθώς αστόχησαν από τα έντεκα βήματα.

Η ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας κατάφερε να προηγηθεί στο 62', μετά από μια πολύ καλή ενέργεια ο Γραμμένος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή της Αχαΐας και με σουτ έκανε το 1-0. Ο ίδιο παίχτης σκόραρε ξανά στο 75' καθώς βρέθηκε απέναντι στον Μικέ και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 83' η Αχαϊα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 μετά από εκτέλεση του Κουνάβη, το οποίο οι τυπικά φιλοξενούμενοι κέρδισαν από τον Σιούτα που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Η χαρά όμως του γκολ δε κράτησε πολύ και η ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Ζησόπουλο έκανε το 4-1 στο 87' ο οποίος έπιασε ένα πολύ καλό σουτ μετά από μια παράλληλη σέντρα.

Πλέον η ΕΠΣ Μακεδονίας θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ηρακλείου στο μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ Νέων που θα γίνει την Παρασκευή στις 14:00, ενώ στον μικρό τελικό που θα γίνει την ίδια μέρα στις 11:00 η ΕΠΣ Κυκλάδων θα βρει απέναντι της την ΕΠΣ Αχαΐας.

Διαιτητής αγώνα ήταν ο κ. Μπακογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Νιδριότη και Λυμπερόπουλο

Συνθέσεις

ΕΠΣ Μακεδονίας (Καναράς): Πασαλίδης, Κατσουλίδης, Σάιμπεργκ, Τενεκίδης, Βασιλόπουλος, Πάγκος, Γραμμένος (84' Τσόνιας), Κουρφαλίδης (80' Ζησόπουλος), Τσιπούρας (65' Παπανίκος), Ανθουλάκης (83' Σιούτας), Τσοπουρόγλου

ΕΠΣ Αχαΐας (Ψαρράς): Μικές, Κάναβος, Γκολφινόπουλος (62' Καϊμάκας), Ντούκας, Μπαδάς, Γασπαρινάτος, Σκούμης (35' Ζησιμόπουλος), Κουνάβης, Σουγλέρης (54' Σοφιανός), Παναγάκης, Παναγιωτακόπουλος (70' Φούντο)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares