Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 22:20

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΙΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

PROPONHSH_PANTHIRAIKOS

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε φέτος την προετοιμασία της από τις 21/08 είναι η ομάδα του Πανθηραϊκού στο γήπεδο του Δ.Γ Καμαρίου.

Μέγαλος στόχος και  φέτος για την ομάδα του Φουστέρη δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση στην κατηγορία και τον Πρωταθλητισμό όπως δηλώνει και ο ίδιος.

Τα 4 νέα πρόσωπα που βρίσκονται στη προετοιμασία των ''μπλε'' είναι οι Καφιέρης Νίκος (Μπαχάς), Κελλίδης Σταύρος και δύο παίχτες οι οποίοι αγωνίζονται στη θέση του στόπερ - τα ονόματα τους δεν μας έχουν γίνει γνωστά ακόμα από τη διοίκηση των ''μπλε''. Ο ένας αγωνιζόνταν στην ομάδα της Πειραϊκής και ο άλλος ήρθε από τον Ρεθυμνιακό.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Με διπλές δυναμικές προπονήσεις πρωί - απόγευμα έχει ξεκίνησει και η ομάδα του Καμαριού "ΘΥΕΛΛΑ" από τις άρχες αυτής της εβδομάδας. Με το προπονητή τους κ.Καντζέλη να βγάζει κυριολεκτικά το λάδι στους παίχτες του με πολλά χιλιόμετρα τρεξίματος. Στο μεταγραφικό τομέα η Θύελλα ενίσχυσε τον κέντρο της με την απόκτηση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού τις Λάβας Εμπορείου Ξαγοράρη Κωνσταντίνο.

ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει την προετοιμασία της στο Δ.Γ Καμαρίου και η ομάδα του Καρτεράδου με στόχο φυσικά την καλύτερη δυνατή πορεία στο Πρωτάθλημα και  γιατί όχι την ανοδό της στην Α' Κατηγόρια του θεσμού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares