Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 22:35

Τακτοποίηση των χρεών. Εγκρίθηκαν οι προτάσεις της Επιτροπής

BITSAXIS_pilavios_epo

Αναγκασμένες να τακτοποιήσουν την οποιαδήποτε οφειλή τους προς την ΕΠΟ, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, είναι οι ομάδες της Δ' Εθνικής.

Στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να μην δοθεί σε καμία περίπτωση απαλλαγή στα σωματεία. Η πρόταση που κατατέθηκε για μία μικρή διευκόλυνση για τη ρύθμιση των χρεών, που αναφέρεται σε εξόφληση μέσω πέντε μηνιαίων δόσεων δεν ψηφίστηκε, κάτι που σημαίνει ότι τα σωματεία πρέπει να καταβάλουν σε μία δόση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ολόκληρο το χρέος τους.

Εγκρίθηκαν οι προτάσεις της Επιτροπής
Από εκεί και πέρα, ψηφίστηκε η απόφαση για την κάλυψη από την ΕΠΟ των εξόδων τριών μετακινήσεων των νησιώτικων ομάδων του Αιγαίου και του Ιόνιου, όπως και η οικονομική επιβράβευση των 20 σωματείων της περσινής Δ' Εθνικής, που πρώτοι σας είχαμε αναφέρει. Παράλληλα, για τους αγώνες μπαράζ ανόδου από τα τοπικά στη Δ' Εθνική προς υλοποίηση προχωράει το σχέδιο που υπάρχει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και αναφέρεται σε δημιουργία 14 ομίλων, αποτελούμενων από τέσσερις ομάδες ο καθένας, όπου θα γίνουν έξι διπλοί αγώνες και θα ανέβουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. Αναφορικά με τις κληρώσεις, ασκούνται πιέσεις για τη διεξαγωγή της διαδικασίας σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες και... περιοχές, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο επιθυμία της Ομοσπονδίας είναι να τις διενεργήσει εντός μίας ημέρας, κάπου στις αρχές του Σεπτέμβρη, στην Αθήνα. Νασημειωθεί ότι εξαιρετικά δύσκολο είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στους ομίλους με μετακινήσεις ομάδων ή Ενώσεων.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares