Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 22:56

Μιχάλης: "Δεν υποτιμάμε κανένα παχνίδι"

Από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει μόνο με νίκες τη σειρά των αγώνων που θα οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό, που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' Εθνική, η Θύελλα Καμαρίου οφείλεται να δείξει συνέπεια σε ακόμη ένα ραντεβού την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαντορίνης δοκιμάζεται στη Μήλο από τον Παμμηλιακό (20/4 17.30 Δημοτικό Σταδιο Μήλου), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Όμιλο.

Τα προβλήματα είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου αφού την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι Λύκος και Πάγια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως και ο Σπανός που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Αναφερόμενος στο sportcyclades.gr για το ματς της Παρασκευής, ο προπονητής της Θύελλας, Κώστας Μιχάλης, τόνισε:

''Εμείς όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Πάμε στη Μήλο ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τερμάτισε 2η και ήταν αξιόλογη στον όμιλο της. Δεν υποτιμάμε κανένα παιχνίδι. Πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα γιατί ξέρουμε ότι εφόσον συμβεί αυτό ερχόμαστε πιο κοντά στο στόχο μας που είναι να τερματίσουμε πρώτη και να πάμε στον τελικο για την άνοδο στη Γ' Εθνική".

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει πετύχει το απόλυτο των νικών στον όμιλο και θα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρότητα στο β' μισό του... μίνι μαραθωνίου για να πετύχει το σκοπό της. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares