Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 16:29

Στα αγωνιστικά τερέν και πάλι ο Αστέρας Τραγαίας….

ASTERAS_SIMA

Μετά την απουσία του από τις περσινές διοργανώσεις τις ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Ιστορικός Αστέρας Τραγαίας επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κυκλάδων γεμάτος φιλοδοξίες και διψασμένος για καλό ποδόσφαιρο.

SIMAΗ είδηση της συμμετοχής της ομάδας, μας έγινε γνωστή από τον Πρόεδρο του Αστέρα Τραγαίας Νίκο Βλησίδη, ο οποίος δήλωσε στο Sport Cyclades

« μετά την απουσία ενός έτους από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων ο Αστέρας Τραγαίας επιστρέφει και πάλι στο πρωτάθλημα τη ΕΠΣ. Αν και τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ δύσκολα είμαστε υποχρεωμένοι να κατεβάσουμε την ομάδα, η οποία έχει στις τάξεις της πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν θα ήταν δίκαιο να μείνουν ανενεργοί για άλλη μία χρονιά»

Ο Αστέρας δήλωσε σαν έδρα του το γήπεδο της Τραγαίας που είναι και η φυσική έδρα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή των Μαρούλη (Φιλώτι), Κατσούλη (Πανναξιακό), αλλά και η επιστροφή του έμπειρου Βαγγέλη Βουτσίνου δίνουν άμεσα στον Αστέρα Τραγαίας ποιότητα και τον θέτουν πολύ ανταγωνιστικό στο επόμενο πρωτάθλημα της Β΄2 Κυκλάδων.

Μετά και την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα οι Τραγαιώτες στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους σε περιπτώσεις παιχτών που θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Στο θέμα του προπονητή η πιθανότερη λύση ακούει στο όνομα του Ανδρέα Κατσούλη ο οποίος είναι και ο παλαιότερος εν΄ ενεργεία παίχτης του Αστέρα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares