Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 22:54

Η Άνω Μερά έκλεισε τη σεζόν με τις καλύτερες εντυπώσεις [pics-vid]

Με ελπιδοφόρα μηνύματα έκλεισε την πρώτη χρονιά της στη Γ΄Εθνική η Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς, που μπορεί να ηττήθηκε με 0-3 από τον Ακράτητο, όμως η εμφάνιση της έδειξε ότι έχει σημειωθεί μεγάλη βελτίωση από ματς σε ματς και τη νέα σεζόν μπορούμε όλοι μας να περιμένουμε περισσότερα από τις Μυκονιάτισσες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο. Η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη προσπάθησε να σκοράρει πρώτη χωρίς όμως να το καταφέρει, από την άλλη η ομάδα της Αθήνας αν και δε ξεκίνησε καλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ακράτητου πάτησε καλύτερα και στο 63' οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με τη Φουστουρίδου που σούταρε εύστοχα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το 0-2 έγινε στο 75'  με απευθείας εκτέλεση φάουλ της  Μαμανή και το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 81' πάλι με τη Φουστουρίδου μετά από λάθος στην άμυνα της Άνω Μεράς η παίχτρια του Ακράτητου με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Παπαστολόπουλο

Α.Σ. Άνω Μερά: Νικολιουδάκη, Σένκα (72' Αντύπα), Κουκά Γ. (67' Ζουγανέλη Μ.), Κουκά Κ., Μαλάι, Νταλιάνη (46' Μπουσάι), Αναγνωστοπούλου, Αρμάου, Γιαβρούτα (73' Πασχαλιάκου), Πατεράκη, Κλαούντια

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κότσκα, Πανταζή, Ζουγανέλη Α.,

Α.Π.Ο. Ακράτητος: Σαμακόβλη, Τριανταφύλλου, Ηλιάδου (58' Χουμπαβλή), Δρούμπαλη (68' Μάλφα), Μπαλή, Γεωργαλά, Τσομπανοπούλου (76' Γεωργιάδη), Παπαδοπούλου (26' Μαμανή), Κουλούρη, Παντελή, Φουστουρίδου

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βοσκοπούλου, Τσοπανοπούλου, Γεωργιάδη, Ζιριακόβα

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του sportcyclades.gr 

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το κανάλι μας στο youtube.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares