Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011 21:47

Ακάθεκτος συνεχίζει την ενίσχυση του ο ΑΟ Άνω Σύρου.

ao_ano_syrou_bala_efivos_logo

Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του κ. Μάκη Πούλου μιας και στην Άνω Σύρο θα συνεχίσουν της ποδοσφαιρική τους καριέρα αρκετοί ταλαντούχοι και έμπειροι παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, επτά νέα πρόσωπα συν τρις παίκτες από το εφηβικό θα έχει στη διάθεση του ο Ρουμελιώτης προπονητής της συριανής ομάδας.

Μεταγραφές

Ο 19χρονος αμυντικός Δημόπουλος Αντώνης από την Θύελλα Αιγίου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, ενθουσιάζοντας τους ανθρώπους της συριανής ομάδας.

Ο 23χρονος Αναγνωστόπουλος Βαλάντης ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Αστέρα Σύρου από το 2001 έως το 2006, στην Δ’ Εθνική με τον Φωστήρα και την ΕΛΛΑΣ το 2006 και 2007, στον ΑΠΣ Σπάθα το 2008, στον ΑΟ Πάγου 2009-2010 και στον Ερμή Εξοχής από όπου και αποκτήθηκε.

Δανικοί

Από την ομάδα του Ολυμπιακού Σύρου αποκτήθηκαν δανεικοί για 1 χρόνο οι νεαροί ταλαντούχοι, Γαβριήλ Νικόλαος 18 ετών όπου την περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον ΑΟ Πάγου.  Ο 17χρονος Σαρτζετάκης Διονύσης και ο 17χρονος Γραμματικός (Τάκη) Μελισσάκης. Πρόκειται για τη φετινή λαμπρή φουρνιά των ερυθρολεύκων με άριστη τεχνική κατάρτιση. Και οι δύο είναι παίκτες της Μεικτής Κυκλάδων.

Προώθηση από το Εφηβικό

Από το εφηβικό τμήμα της ομάδας θα προωθηθούν από φέτος οι: Συριανός Αντώνης 16 ετών αμυντικός, Σαγκινέτος Νίκος 17 χρονος χαφ και ο 18χρονος Ζαγκούλης Νίκος που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.

Επιστροφές

Επιστρέφει στην ομάδα ο Βλαχογιάννης Βασίλης 18 χρονών ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και είχε δοθεί με υποσχετική στον ΑΟ Πάγου κατα την περσινή περίοδο.

Στην ομάδα της Άνω Σύρου επανέρχεται ο Θέμελης Σαγρές, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγο επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ο 24χρονος Καλύμνιος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί παλιότερα και σε άλλες κυκλαδίτικες ομάδες όπως τον ΑΟ Μυκόνου από το 2004 έως το 2007, στην ΕΛΛΑΣ Σύρου 2007-2008 και στον Αστέρα Κορθίου το 2009, αναμένετε με την προσθήκη του να προσδώσει ακόμα περισσότερη ποιότητα και ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ του ΑΟ Άνω Σύρου.

Κοντά στην επιστροφή του από τον ΑΟ Πάγου είναι ο 27χρονος Τσιάκαλος Αχιλλέας ο οποίος είχε δοθεί την περσινή περίοδο ως δανεικός.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση της Άνω Σύρου θα εξοφλήσει το χρέος της προς την ΕΠΟ έτσι ώστε να αποφύγει οποιαδήποτε εμπλοκή που πήγε προ’ στιγμή  να παρουσιαστεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares