Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 22:05

Αλεξανδρόπουλος: Ο ΑΟ Μυκόνου ανήκει σε υψηλότερες κατηγορίες

Από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ο Φίλιππος Αλεξανδρόπουλος ήταν σίγουρο ότι θα ανέβαζε το επίπεδο του ΑΟ Μυκόνου.

Ο ακραίος μπακ-χαφ που ξεκίνησε να κλωτσάει τη στρογγυλή θεά στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και έχει αγωνιστεί σε σπουδαιες και ιστορικές ομάδες (Εθνικός Πειραιά, Ιωνικό, Πανελευσινιακός) κλείνει δεύτερο χρόνο στο νησί των ανέμων, αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών στην πορεία των “κυανολευκων” στη δεύτερη παρουσία του στο συγκεκριμένο ο σύλλογος.

Ο ικανότατος άσος με δηλώσεις του στο sportcylades.gr αναφέρθηκε στο μυστικό που έχει φέρει στον ιστορικό Α.Ο.Μ. ένα βήμα πριν την άνοδο στην Γ' Εθνική υποστηρίζοντας: «Ο ΑΟ Μυκόνου είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στις Κυκλάδες κατά κοινή ομολογία. Πρέπει να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε η θέση του ανήκει σε υψηλότερες κατηγορίες και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με τη φετινή προσπάθεια, γίνεται μια πολύ καλή δουλειά εκτός και εντός γηπέδου. Ο σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια, έχοντας πρόεδρο τον κ. Αλεκο Κούκα και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Ειναι πάντα δίπλα μας και να μας στηρίζουν σε ότι χρειαστούμε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά μαζί με το προπονητικό τιμ με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ καλή δουλειά. Νομίζω έχουμε ολα τα φόντα πλέον και με το καινούργιο γήπεδο και τα καινούργια παιδιά που ήρθαν να μας βοηθήσουν θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε την πολυπόθητη άνοδο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares