Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 22:21

Ο ΚΕΝΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ. ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ

Kener_Petros_logo_astera

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον έμπειρο τεχνικό κ. Πέτρο Κένερ, μιας και θα κάτσει για δεύτερη φορά  στον πάγκο του Αστέρα έπειτα από ένα χρόνο απουσίας .

Η Ανακοίνωση του Αστέρα όπως έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της ομάδας έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 20:00 στο γήπεδο Μαρμάρων θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Αστέρας Μαρμάρων λόγω της συμμετοχής του στο κύπελλο και το πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.  
Μετά την λύση της συνεργασίας με τον κ. Κώστα Κούτρα τον οποίο ευχαριστούμε, την θέση του προπονητή αναλαμβάνει  ο προκάτοχος του κ. Πέτρος Κένερ.
Και αυτή η συμμετοχή μας στηρίζετε κυρίως στις δικές μας δυνάμεις και έχει ως σκοπό να δώσουμε την δυνατότητα της άθλησης  στους νέους της ευρύτερης περιοχής καθώς και σε μια καλή πορεία.

Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού  έχει ένα αρκετά βαρύ βιογραφικό   αφού έχει διατελέσει  προπονητής σε πολλές ομάδες, όπως  επίσης, είναι  καθηγητής προπονητών και έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από 50 σεμινάρια ως σύνεδρος και ως εισηγητής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Kener_Petros4

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ: Κένερ
ΟΝΟΜΑ: Πέτρος

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: Γρηγόριος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 15/3/1961

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Προπονητής Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας - Καθηγητής Προπονητών.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά.

ΣΠΟΥΔΕΣ

1992 Σχολή προπονητών της ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

1995 Σχολή LILLESHALL HALL (Της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας).
1999 Πανεπιστημιακή Σχολή του Βελιγραδίου της Σερβίας (Καθηγητής).
2000 Ακαδημία των σπορ VALJEVO της Σερβίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από 50 σεμινάρια ως σύνεδρος και ως εισηγητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

Από οκτώ (8) ετών μέχρι είκοσι (20) βασικό στέλεχος όλων των ομάδων των Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Παμπαιδικό - Παιδικό - Εφηβικό - Ερασιτεχνικό) με Προπονητές τους κ. κ. Παύλο Βασιλείου, Νίκο Αγαλίδη, Ηλία Υφαντή, Χρήστο Ζαντέρογλου, Μπάμπη Κοτρίδη, κατάκτηση 3ης θέσης με την εφηβική ομάδα σε Διεθνές Τουρνουά στη Γαλλία και πολλές συμμετοχές σε φιλικά της Α΄ Ομάδας. Το 1981 στη ΣΠΙΘΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, το 1984 στον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ της Ν.Υ., το 1986 στους GREEKAMERIKANS της Ν.Υ., το 1987 στους LONG ILANT STARS της Ν.Υ., το 1988 89 στην ΠΑΕ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

Ως πρώτος προπονητής εργάζεται ανελλιπώς από το 1992 στις ομάδες: ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Α.Ο. ΩΡΩΠΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΚΕΝΕΡ CLUB», ΧΑΡΑΥΓΗ, ΝΑΟΥΣΑ (2005).
Ακόμη, τις ποδοσφαιρικές περιόδους 95-96 (για 4 μήνες) και 96-97/97-98 ήταν συνεργάτης του Γιάννη Κυράστα στην ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Έχει συνεργαστεί στη συγγραφή δύο βιβλίων για το ποδόσφαιρο («Προπονητικά Προγράμματα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» και «Το ποδόσφαιρο» που διδάσκεται στα ΤΕΦΑΑ) και το 2001 εκδόθηκε το βιβλίο του «Μαθαίνω το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» που συνέγραψε με τον Ευάγγελο Μπεκρή.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

- Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Νήσων Αιγαίου (ΣΥΠΠΠΕΝΑ).
- Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ).
-Διευθυντής (και καθηγητής) στο τμήμα της ανώτερης σχολής προπονητών του Βελιγραδίου.

- Τέως Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΟΠΠΕ.
- Πρώην πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
- Πρώην μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΕΕΟΔΕΠ), της ΕΠΑΕ.

- Τέως Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιας Ενημέρωσης Αττικής (ΕΣΗΕΑΤ).
-Πρώην δημοσιογράφος στο «ΚΑΝΑΛΙ 8», μετέπειτα «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ», με εβδομαδιαία εκπομπή «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» και καθημερινό πρωινό αθλητικό δελτίο μισής ώρας, στην πρωινή δίωρη ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, από το 1989 έως και 1995.
-Τέως δημοσιογράφος - Διευθυντής γραφείου τύπου - Διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ» του ΠΣΕΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου), από το 1992 έως και 1996.

-Τέως δημοσιογράφος - Διευθυντής γραφείου τύπου - Διευθυντής σύνταξης του περιοδικού «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ» της ΟΠΠΕ (Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος), από το 1993 έως και το 2002.

-Πρώην υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του περιοδικού «ΑΘΛΟΣ», από το 1996 έως και το 2001.

Ακόμη: Από το 1999 έως και το 2002 Διευθυντής - Καθηγητής στον εκπαιδευτικό οργανισμό «Ωμέγα», στο τμήμα προπονητών ποδοσφαίρου και μεταπτυχιακά προγράμματα, σε συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο «Novi Sad» και την «Ανώτερη σχολή προπονητών Βελιγραδίου».

Kener_Petros1

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί από πολλούς φορείς του ποδοσφαίρου για την προσφορά του σε αυτό, καθώς και για την προσφορά του στη συνεχή επιμόρφωση των Ελλήνων Προπονητών μέσω σεμιναρίων, βιβλίων και εντύπων.
Το 1996 τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πενταετή (1990-95) αφιλοκερδή προσφορά του ως προπονητής στο πρόγραμμα απεξάρτησης του περιπτέρου 18 ΑΝΩ του ΨΝΑ (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής) και την ίδρυση, μαζί με το Γιατρό-Ψυχολόγο κ. Αλέξανδρο Κυρούση, της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ».
Για τον ίδιο λόγο τιμήθηκε από το ΨΝΑ και από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares