Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 20:36

Βαγγέλης Μουρογιάννης: Σημαντικό ρόλο στον τελικό θα παίξει η ψυχή…

Την άποψή του πως Πανναξιακός και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” εξασφάλισαν πανάξια την παρουσία τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών εξέφρασε μέσω του “SportCyclades” o Βαγγέλης Μουρογιάννης…

Ο προπονητής του Μαρπησσαϊκού, ο οποίος αντιμετώπισε τις δύο ομάδες στην φάση των ομίλων και γνώρισε ισάριθμες ήττες τόσο από τους “κυανοκίτρινους” του Τάσου Βάβουλα (77-43 στη Νάξο και 48-63 στην Πάρο), όσο και τους “ορεινούς” του Θοδωρή Μάμμου (51-82 στην Πάρο και 81-38 στη Νάξο) θεωρεί πως όσα παιχνίδια χρειαστούν (σ.σ. ο νικητής βγαίνει στις δύο νίκες) για την ανάδειξη του πρωταθλητή αυτά θα είναι αμφίρροπα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τελική έκβαση, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο (6:30 μ.μ.) πρώτο τελικό!

marpissa_1hrsht.jpg

«Αρχικά, εκτιμώ πως προκρίθηκαν στον τελικό οι δύο καλύτερες ομάδες», δήλωσε ο Μουρογιάννης στον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως ο τελικός ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΠΑΣ θα είναι αμφίρροπος, καθώς και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Ο Πανναξιακός θεωρώ πως είναι πιο γρήγορη ομάδα, πιο αθλητική και διαθέτει τους ντόπιους παίκτες του, τους Νίκο Μυλωνά, Σπύρο Μάκαρη, Παναγιώτη Πολίτη και Παναγιώτη Καλαβρό που είναι έμπειροι από την συμμετοχή τους στην Γ’ εθνική δύο συνεχόμενες χρονιές. Από την άλλη, “Τα Φανάρια” υπερέχουν στην εμπειρία του Νίκου Χάρου και του Νίκου Μελά, ενώ στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξαν με τον ΑΟ Μυκόνου στη Τήνο πήγαν όλοι τους πάρα πολύ καλά».

Ποιο κατά τη γνώμη του Μουρογιάννη θα είναι το σημείο κλειδί του τελικού; «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο αν ο Πανναξιακός έχει να παίξει αρκετό διάστημα, ή αν ο Μάμμος είναι τιμωρημένος και δεν θα κάθεται στον πάγκο. Σε αυτές τις αναμετρήσεις παίζει ρόλο η ψυχή. Ποιος θα είναι πιο προσγειωμένος. Να μπει στο παιχνίδι και να πάρει αυτό που θέλει. Αν και έχουμε δει στους τελικούς ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες ότι κρίνεται στα σουτ και θεωρώ πως θα πάει προς τα εκεί κι αυτή η σειρά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares