Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 19:16

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ανακοινώνει Σφυρόερα και Μπαρδάδη και με την βούλα ο Κοττάκης…

SFYROERAS_MPARDANIS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport Cyclades, ο  ΑΜΣ Φιλωτίου ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Ο Σύλλογος της Νάξου τα έχει βρει σε όλα με τους παίχτες,  Γιώργο Σφυρόερα και Μανόλη Μπαρδάνη και τις επόμενες ημέρες με την σύμφωνη γνώμη του Πανναξιακού αναμένετε να τους ανακοινώσει.

sfiroerasΚαι οι δύο παίχτες πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανναξιακού, ο Σφυρόερας στην αντρική ομάδα, ενώ ο Μπαρδάνης ήταν αναντικατάστατο μέλος  των εφήβων του Πανναξιακού.

Τα αγωνιστικά προφίλ των παιχτών…

Ο 34χρονος Γιώργος Σφυρόερας που φημίζεται για το αθλητικό του ήθος και την πολύ καλή φυσική κατάσταση,  αγωνίζεται με άνεση σε όλη την αριστερή πλευρά και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στο Φιλώτι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

MPARDANISΟ Μανώλης Μπαρδάνης  είναι 17 ετών και παίζει με άνεση σε όλες τις θέσεις τις άμυνας. Κατά την περσινή χρονιά κάλυπτε την δεξιά πτέρυγα του Πανναξιακού (Νέων) και πολλές φορές έπαιξε και σαν προωθημένος. Ο Μπαρδάνης αναμένετε να καλύψει και μία θέση μικρού για την Φιλωτίτικη ομάδα.

Και επίσημα πλέον ο Κοττάκης στον Πανναξιακό αφού σήμερα «έπεσαν» οι υπογραφές από τις δύο πλευρές στο δελτίο μεταβολών του ποδοσφαιριστή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares